03 oct. 2024 | 14:44

Gabi Bădălău și-a sărbătorit ziua de naștere cu mare fast. Bianca Drăgușanu a avut o apariție spectaculoasă

Monden
Gabi Bădălău și-a sărbătorit ziua de naștere cu mare fast. Bianca Drăgușanu a avut o apariție spectaculoasă
Gabi Bădălău și-a sărbătorit ziua de naștere cu mare fast. Bianca Drăgușanu a avut o apariție spectaculoasă

Gabi Bădălău a împlinit 37 de ani și nu a lăsat ziua să treacă fără să o marcheze corespunzător. Afaceristul a organizat o petrecere la înălțime, și la propriu, și la figurat, iar iubita lui, Bianca Drăgușanu, nu putea lipsi. Cum s-a îmbrăcat vedeta, la ziua iubitului ei.

Cum a apărut Bianca la ziua de naștere a lui Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a organizat o petrecere într-o locație exclusivistă din București, cu ocazia zilei de naștere. Iubitul Biancăi și-a invitat prietenii să petreacă împreună într-un local aflat la înălțime, iar ulterior au apărut imagini de la petrecere pe rețelele de socializare.

Momentul dulce al serii a fost reprezentat de două torturi, dintre care un așa-numit tort Dubai, inspirat de la celebra ciocolată cu umplutură de fistic. Desertul a fost decorat în alb și negru, aceasta fiind și tematica petrecerii. Bianca Drăgușanu a respectat întocmai dress code-ul și și-a făcut apariția la petrecere îmbrăcată într-o rochie-sacou de culoare neagră, extrem de scurtă.

Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de cizme peste genunchi, cu toc, alb cu negru. Nici sărbătoritul nu s-a lăsat mai prejos și a îmbrăcat un costum negru și cămașă albă.

Gabi Bădălău și-a sărbătorit ziua de naștere cu mare fast. Bianca Drăgușanu a avut o apariție spectaculoasă

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, la petrecerea afaceristului

Bianca și-a acuzat iubitul de infidelitate

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu de aproximativ patru ani, timp în care relația lor a trecut prin numeroase provocări. Nu a fost totul roz mereu, iar cei doi au avut și momente în care au stat separați. Principalul motiv al despărțirilor a fost presupusa infidelitate a bărbatului. Vedeta a vorbit, în câteva ocazii, despre acest subiect și chiar și-a acuzat iubitul că ar fi încercat să o cucerească pe o cunoștință de-a ei.

”După trei ani de relație a încercat cu o cunoștință de-a mea și a încercat să o cumpere oferindu-i o pereche de adidași și 2.000 euro băgați în ei. Au încercat o relație de trei luni de zile, sau chiar patru luni. Eu eram operată și aveam nevoie de sprijinul lui moral, că financiar nu s-a pus problema, sunt o femeie independetă. El în aceștia trei ani jumătate, patru ani, a încercat câteva relații, cu mine de mână chiar”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Nici afaceristul nu s-a lăsat mai prejos și a acuzat-o pe Bianca, la rândul lui, de infidelitate. În ciuda acestor conflicte, cei doi formează în continuare un cuplu și au trecut peste neînțelegeri.

Parteneri
Ce se întâmplă când auzi cucuveaua cântând
Redactia.ro
Locatarul unui bloc, deranjat de o escortă care s-a mutat deasupra lui! Femeia l-a terorizat cu zgomotele din timpul partidelor de amor: „Am fost să discut cu ea”
Click.ro
„E toată mașina ruptă pe dedesubt. Uitați-vă ce crater e acolo”. Mărturiile șoferilor care au căzut în groapa uriașă de pe șosea
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
Procuror și inculpat, îndrăgostiți lulea. A arestat-o, dar vrea s-o ia de nevastă
EVZ.ro
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
Ungaria provoacă cutremur în Uniunea Europeană. A refuzat categoric: E periculos
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
O TAXĂ NOUĂ pe capul românilor. PLĂTESC cei care STAU LA BLOC
Mediaflux
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Radu Vâlcan, imagini de pe patul de spital. Ce mesaj a transmis prezentatorul Insula Iubirii
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro