Gabi Bădălău, lovitură în instanță pentru Claudia Pătrășcanu. Fosta soție se va supăra

de: Năstase Mirabela
11 06. 2021

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut o nouă înfățișare, la Judecătoria Sectorului 6, în actualul proces de divorț.

Gabi Bădălău, lovitură în instanță pentru Claudia Pătrășcanu

Ei se luptă de aproape doi ani pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună. Pentru că, de curând, Claudia Pătrășcanu a trecut la probele video, a venit acum rândul lui Gabi să facă la fel, aducând mai multe înregistrări audio.

Astfel, conform Antena Stars, Gabi Bădălău ar fi pus la cale o anumită strategie cu avocații pentru a scoate la iveală faptul că ar avea un salariu de 2.500 lei la firma sa și care dispune de bani pentru pensia alimentară lunară pentru băieții săi.

Mai mult, avocații i-au recomandat lui Gabi Bădălău să nu se mai afișeze prea mult cu Bianca Drăgușanu și să zică că s-au despărțit, acesta fiind, de altfel, motivul pentru ”despărțirea bruscă” din urmă cu o săptămână. Însă până la urmă Gabi Bădălău nu a ținut atât de mult cont de acest sfat.

Ce mesajul are Claudia pentru Gabi Bădălău

Recent, Claudia Pătrășcanu a transmis un mesaj pe contul ei de socializare, mesaj adresat, în mare parte, fostului ei partener, Gabi Bădălău. Ea a spus că cei care rănesc se vor distruge pe sine, mai devreme sau mai târziu.

De altfel, vedeta s-a săturat de acest război al custodiei, încercând să rămână pozitivă și să se concentreze pe carieră.

”Succesul nu inseamnă nimic fără adevăr și cinste! Cred că trebuie să te confrunți cu lucrurile care ți se întâmplă, să nu le ascunzi sub covor și să realizezi că totul, indiferent că sunt lucruri bune sau rele, se întâmplă cu un scop.

Viață trebuie să meargă înainte, ci nu înapoi. Nu merită să va răzbunati pe cei care v-au făcut rău pentru că soartă are grijă. Mai devreme sau mai târziu, cei care au rănit se vor distruge singuri. Am învățat să mă gândesc la ceea ce pot face cu tot ce am și să am răbdare cât cuprinde în toată această viață. ?”, a scris Claudia Pătrășcanu pe contul său de Instagram.

”Sper, curând, să termin fizic un capitol al vieții în care sunt forțată sa stau de mulți ani și pentru care nu sunt lăsată libera și liniștită. Viața mea nu este strategica, ci este sinceră, curată și în plină desfășurare cu proiecte frumoase pentru aceasta perioada.? Nou single curând, un nou videoclip și din Iunie dam start nunților împreuna cu bandul meu. ? Vă îmbrățișez!?”, a mai spus artista.