Fulgy a scăpat de arestul la domiciliu. Decizie de ultimă oră: ce este obligat să facă fiul Clejanilor

Fulgy a scăpat de arestul la domiciliu. Decizie de ultimă oră: ce este obligat să facă fiul Clejanilor
Fulgy a scăpat de arestul la domiciliu. Decizie de ultimă oră: ce este obligat să facă fiul Clejanilor

După multe zile dificile pentru el, Fulgy scapă de arestul la domiciliu. Cu toate acestea, băiatul Clejanilor trebuie să respecte câteva reguli.

Fulgy a scăpat de arestul la domiciliu. Decizie de ultimă oră

Fulgy a scăpat de arestul la domiciliu. Judecătorii au stabilit ca tânărul să fie cercetat sub control judiciar. El este obligat meargă la dezintoxicare, nu mai are voie să conducă și nici să dețină arme.

Instanța a respins cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 3 privind prelungirea arestului la domiciliu.

Fulgy urmează ca în următoarele 60 de zile să fie cercetat sub control judiciar. După 29 de zile în care a stat doar în casă, fiul Clejanilor poate să iasă din nou afară.

Cu toate acestea, faptul că se află sub control judiciar înseamnă că trebuie să respecte câteva reguli.

El trebuie să meargă mereu la poliție ori de câte ori chemat, să anunțe dacă își modifică domiciliul, să nu părăsească orașul și să nu aibă niciun contact cu martorii din dosar.

Fulgy este obligat de judecători să meargă la dezintoxicare. Aceiași magistrați i-au interzis fiului Clejanilor să mai urce la volan. În plus, el nu are voie să dețină o armă în tot acest timp.

Decizia nu este, însă, definitivă și poate fi atacată în termen de două zile.

Fulgy a primit pedeapsa de a sta în arest la domiciliu pe 11 iulie, după ce a agresat un jurnalist și i-a luat telefonul.

El a fost nevoit să stea în casă, iar dacă încălca această pedeapsă ar fi urmat pentru el să ajungă în arestul preventiv al Poliției.

Ce a declarat băiatul Clejanilor în fața judecătorilor

Tânărul a declarat în fața instanței că regretă gestul pe care l-a făcut și și-a cerut scuze. Cu toate acestea, magistrații au decis să îl pedepsească și timp de 29 de zile el nu a ieșit din casă.

„Cu certitudine regretă situația în care se află și regretă motivele pentru care a ajuns în această situație. El se află sub imperiul unei măsuri restrictive, arestul la domiciliu. Plasarea lui în arest la domiciliu, nu prezintă niciun fel de pericol social.

Dacă va încălca această măsură, riscă o măsură mai aspră, singura mai aspră este arestul preventiv. Din cunoştinţele mele, nu consumă niciun fel de substanţă.

Nu sunt aici pentru a comenta situaţia lui medicală. Am fost angajat în acest dosar şi mai multe nu vă pot spune. Dosarul nu este public. Măsura este clară, arestul la domiciliu”, a declarat avocatul lui Fulgy privind incidentul cu jurnalistul agresat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI