Fuego s-a rugat la Dumnezeu pentru români în prima zi din 2022: „Dă-ne dragoste de țară, că-i tare greu pe-afară!”

Fuego s-a rugat la Dumnezeu pentru români în prima zi din 2022: „Dă-ne dragoste de țară, că-i tare greu pe-afară!”
Fuego s-a rugat la Dumnezeu pentru români în prima zi din 2022

Paul Surugiu, pe numele de scenă Fuego, s-a rugat la Dumnezeu pentru români, la intrarea în noul an. Acesta a mărturisit că anul care s-a încheiat a fost unul plin de încercări și de momente dificile pentru el și pentru ceilalți români, motiv pentru care îndrăgitul artist a ținut să transmită un mesaj.

Fuego s-a rugat la Dumnezeu pentru români în prima zi din 2022

Fuego a petrecut revelionul pe scenă, ca de fiecare dată. A spus că va merge acasă, în Ardeal, pe 13, luna aceasta, acolo unde îi place cel mai mult.

“Nu fac Revelionul, cred că o să cânt! Niciodată nu am avut această posibilitate! Pe 13 poate, să merg acasă, mă duc în Ardeal. În Ardeal e fain, oamenii sunt calmi…”, spunea artistul pentru Canacan.ro.

La cumpăna dintre ani, artistul și-a dorit să înalțe și o rugă către divinitate, cerând sănătate și ocrotire pentru popor.

„Doamne, dă-ne sănătate, pace fără de păcate!  Dă-ne dragoste de țară, că-i tare greu pe-afară!  Dă-ne pită caldă-n casă, blidul aburind pe masă!  Dă-ne pernă, căpătâi, rugăciunea cea dintâi. Doamne, hai la noi la masă, fă livada să-nflorească. Dă-ne pântec de hambare, cu recolta viitoare, dă-ne vieții curs frumos, că lumea parcă s-o întors!

Fă-ne, Doamne, iar copii, într-un lan de păpădii! Și ne bucură din plin, de Anul Nou, pe care cu site-ul CANCAN îl sărbătorim. Amin!”, a spus artistul, potrivit sursei citate, înainte de a păși în noul an.

Ce își propune Fuego pentru 2022

Paul Surugiu a mai dezvăluit și care îi sunt dorințele pentru noul an. Pentru că nu vrea să își mai facă planuri pe termen lung, se gândește că, pentru început, ar vrea să mai slăbească, deoarece în pandemie a mai acumulat câteva kilograme în plus.

„Am atâtea haine de scenă și 80% nu mă mai încap, pentru că în pandemia asta ne-am îngrășat cu toții! Am mâncat, asta e viața și m-am împlinit, acum din ianuarie începem regimul și începem să slăbim, ca să îmi vină hainele! (…) Trebuie să mai dăm din kilograme, zece kilograme. Eu știu ce am de făcut!”, a mai spus, semn că este decis să facă schimbări în ce privește regimul alimentar.

În ce privește proiectele profesionale, Paul Surugiu s-a declarat rezervat, în contextul pandemiei, și lasă viitorul în seama divinității.

„2022 e un an în care îmi doresc proiecte, nu știu ce va fi, nu îmi mai fac planuri de viitor, viața e așa cum e și crede-mă, nici nu vreau să mă gândesc! Ce va vrea Dumnezeu, aia se va întâmpla! Dacă o să ne închidă din nou, la ce să mă gândesc? O să mă retrag în atelier și pictez, altceva nu am ce să fac!”