Fuego, anunț major despre emisiunea lui de la TVR. Fanii trebuie să afle

Fuego, anunț major despre emisiunea lui de la TVR. Fanii trebuie să afle
Ce a anunțat Fuego despre emisiunea lui de la TVR 2. Mult îndrăgitul cântăreț va emoționa din nou inimile românilor.

În fiecare duminică, Paul Surugiu, cunoscut după numele de scenă Fuego, pregătește câte o sărbătoare a muzicii de suflet pentru telespectatori. Publicul așteaptă cu nerăbdare cea de-a doua gală a programului „Drag de România mea!”, ce urmează să fie difuzat pe postul de televiziune TVR 2. Vor fi surprize mari pentru români. Ce a anunțat Fuego despre emisiunea lui.

Ce a anunțat Fuego despre emisiunea lui de la TVR

Fanii emisiunii „Drag de România mea!” așteaptă cu nerăbdare cea de-a doua gală a programului televizat de la TVR 2. Fuego a anunțat că a pregătit surprize mari pentru publicul din România. Nu îi este teamă de schimbare, ci privește spre viitor cu bucurie și emoție.

În fiecare duminică, Fuego va continua să aducă pe micile ecrane invitați de marcă și muzică adevărată. De această dată, cântărețul pregătește o adevărată gală de divertisment pentru români. Duminică, pe data de 9 octombrie, începând de la ora 15.00, pe TVR 2 se vor putea urmări personalități extrem de frumoase ale României noastre.

Mihaela Marinache, cunoscută după numele de scenă MIKI, va cânta cu multă voie bună în spirit latino la „Drag de România mea!”. Tot în cadrul aceleiași ediții, își va face prezența și managerul Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești, Dan Tudor, care promite a povesti întâmplări magistrale din viața sa artistică.

Într-un mesaj publicat pe internet, Fuego promite publicului că va oferi un spectacol de poveste, plin de trăiri intense și de zâmbete, în care publicul va uita, pentru o anumită perioadă de timp, de probleme.

Fuego promite o lume de vis pentru telespectatorii TVR

„Nu mi-e frică pentru ziua de mâine, așa cum nu mi-e frică de nici o provocare pe scenă. Dacă viața noastră ar fi construită doar din temeri, așa cum mulți simt, n-am mai ajunge nicăieri, unii dintre noi.

Curajul nu înseamnă a te da cu capul de pereți. Înseamnă a avea puterea de a trece peste lucruri inimaginabile, înseamnă a înfrunta, a vrea, a reuși și a munci. Până la ultimul ceas și ultima forță. Pentru cine ești și ce vrei.

Unii oameni au uitat de curaj, dar cred eu că de asta avem nevoie acum cel mai mult – curaj în a răzbate. Eu am curaj să merg mai departe, să fac lucruri interesante, să mă îmbrac cum vreau, să cânt ce vreau, să înfrunt gura lumii și să fac performanță! Ne vedem duminică, de la ora 15.00, la TVR 2! #PaulSurugiuFuego”, a transmis Fuego, într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook.

De mulți ani, Fuego emoționează românii cu gândurile sale sincere, emoționante și înduioșătoare. Publicul așteaptă cu nerăbdare cea de-a doua gală ce va fi difuzată pe postul de televiziune TVR 2. Mult îndrăgitul cântăreț este gata să aducă invitați de marcă și muzică românească adevărată pe micile ecrane.