Fricile pe care le au zodiile din horoscop. Nativii care trăiesc mereu în stres

Fricile pe care le au zodiile din horoscop. Nativii care trăiesc mereu în stres
Fricile pe care le au zodiile din horoscop. Nativii care traiesc mereu in stres

De la extaz la agonie, așa trăiesc anumite zodii. Sentimente contradictorii, fobii, anxietăți, emoții sau temeri nefondate. Care sunt cele mai mari frici pe care cei 12 nativi le întâmpină în viața de zi cu zi.

De ce anume te temi în funcție de zodie

Berbec

Regele autoproclamat al zodiacului se teme să nu cumva să piardă controlul vreodată. Fire dominantă, puternică, dârză și de neînduplecat, nativul Berbec nu concepe ideea de a nu fi în controlul propriului său destin.

Taur

Nativul din zodia Taur nu are foarte multe frici. Spirit liber, extrovertit, mereu aflat în centrul atenției, reprezentantul acestei zodii de pământ e obișnuit cu viața bună, luxul, opulența și calitatea. Așadar, cea mai mare frică a sa este cea de a pierde toți banii și de a duce un trai extrem de modest.

Gemeni

Spirit liber și libertin, nativul din zodia Gemeni fuge de responsabilități și de orice fel de restricții. Reprezentantul acestei zodii de aer este coleric, vesel, șarmant și adoră să fie în centrul atenției. Cu toate acestea, nativul din Gemeni va pleca de lângă tine atunci când îi vei pune anumite condiții.

Rac

Boemi, idealiști, sensibili. Acestea ar fi caracteristicile principale ale reprezentanților din zodia racului. Acești nativi se tem de singurătate și fac orice este posibil pentru a se înconjura de cei mai dragi oameni. Sunt firi liniștite, care adoră pacea și armonia și fug de agitație și conflicte.

Leu

Cel mai temperamental nativ al horoscopului european se teme cel mai mult de faptul că ar putea fi ignorat de către cei din jurul său. Având un caracter dominant și puternic, nativul Leu se află într-o bătălie continuă cu nativul Berbec pentru supremația în rândul liderilor zodiacului. Nativul Leu nu se va da în lături de la nimic pentru a obține ceea ce vrea cu adevărat.

Fecioară

Pragmatic, echilibrat, perfecționist, cea mai mare frică a nativului Fecioară este teama de eșec. Sunt buni strategi, oameni talentați la aproape orice, firi reci și calculate. Reprezentanții zodiei Fecioară fac tot posibilul ca totul să iasă perfect pe plan profesional.

Balanță

Cea mai mare frică pe care o are nativul din zodia Balanță este singurătatea. Firi sociabile, calde, extrovertite și blânde, Balanțele reușesc să țină celelalte zodii într-un echilibru perfect al universului. Reprezentanții acestei zodii de aer sunt mereu în centrul atenției, iubesc să fie înconjurați de oameni dragi, iar de aceea nu concep să ducă o viață solitară.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion se tem să nu piardă pe cineva drag. Firi sensibile și atașate de familie, Scorpionii ar face orice pentru rude, prieteni și partenerul de viață.

Săgetător

Libertinul, șarmantul Săgetător fuge de căsătorie, temându-se că își va pierde lucrul cel mai de preț pentru el, libertatea. Acești nativi adoră să umble din floare în floare, fiind cei mai mari aventurieri ai zodiacului.

Capricorn

Nativul din zodia Capricorn se teme cel mai mult de mediocritate. Inteligent, puternic, impunător, bun profesionist, reprezentantul acestei zodii de pământ este extrem de calculat și manierat. Capricornii caută frumosul și utilul în orice. Tind spre perfecțiune, iar mediocritatea îi întristează.

Vărsător

Cea mai mare temere a nativului Vărsător este plictiseala. Controversat, extravagant, rece, calculat și imprevizibil, reprezentantul acestei zodii de aer se plictisește extrem de repede de oricine și orice. Simte mereu nevoia ca intelectul să-i fie stimulat, iar atunci când nu mai este satisfăcut în relații, amoroase sau amicale, se retrage în liniște.

Pești

Romanticul incurabil al zodiacului, nativul Pești se teme să nu piardă dragostea și să rămână veșnic singur. Acest reprezentant al zodiei de apă este extrem de sensibil.

Urmăriți Playtech.ro și pe