Fratele Mădălinei Manole este într-o situație disperată. Reacția răvășitoare a lui Marian Manole

Fratele Mădălinei Manole este într-o situație disperată. Reacția răvășitoare a lui Marian Manole

După toate dramele trăite, fratele Mădălinei Manole, pe nume Marian Manole, în vârstă de 51 de ani, a rămas fără lacrimi. Amintim că în urmă cu zece ani, acesta și-a înmormântat sora celebră, mama lui a murit în 2017, iar tatăl lui, Ion Manole, a pierdut lupta cu noul virus, la vârsta de 78 de ani.

Fratele Mădălinei Manole este într-o situație disperată

Marian Manole își alină astfel dorul de cei dragi ținând în mână pozele în care ei formau o familie fericită. Acesta își amintește cu nostalgie de sora lui, pe care a divinizat-o o țară întreagă.

”Relaţia cu sora mea era cea mai frumoasă. Eram împreună în turnee. Pot confirma Bebe Mihu, Maria Dragomiroiu, Romică Ţociu, Aurelian Temişan. Am trăit nişte clipe minunate, alături de ea şi de ei. Noi am avut o copilărie normală. Am fost crescuţi de părinţii noştri cu sacrificii. Am fost o familie unită! Fericită! Cine nu se mândrea cu asemenea fată?”, a afirmat Marian Manole, potrivit Click. 

”Niciun indiciu nu duce la sinucidere”

În ce privește decesul Mădălinei Manole, el spune că încă sunt multe semne de întrebare,

”Niciun indiciu nu duce la sinucidere. Criminaliştii de peste Ocean sunt nişte neaveniţi? Ai noştri au făcut cazul praf! Dacă ar fi băut atâta insecticid avea totul ars pe interior. Avea sânge mult. Nu se putea face din cădere. O să iasă totul la lumină! Eram o familie normală şi fericită până a apărut el (Mircea-nota redacției), dacă stătea acolo, lângă ai lui, la Botoşani, Mădălina era azi în viaţă!”, a maai declarat acesta. De menționat este că Marian şi părinţii lui nu şi-au mai putut vedea nepoţelul, pe Petru Mircea Jr. (11 ani), de când celebra lui mama s-a stins din viaţă.

De altfel, Eugenia Manole şi Ion Manole au murit cu această mare durere în suflet. Ion Manole a pierdut săptămâna trecută lupta cu noul coronavirus şi a fost înmormântat la ”Cimitirul Bolovani” din Ploieşti, lângă soţia lui. De menționat este că tot în acelaşi cimitir îşi doarme somnul de veci şi Mădălina Manole, cea care a murit pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 40 de ani. La numai săptămână de la înmormântarea tatălui, Marian a găsit semnul crucii într-o roşie:

”O măicuţă mi-a spus că nu e de bine. Este o avertizare de ceva rău, dar nu cred. Măicuţa mi-a mai spus că există vrăji făcute asupra familiei mele, de când trăia Mădălina”, a spus Marian Manole, potrivit sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI