Fratele lui Emi Pian a ajuns la Poliție. Ce se întâmplă, de fapt, în cazul morții intelopului

Fratele lui Emi Pian a ajuns la Poliție. Ce se întâmplă, de fapt, în cazul morții intelopului

Ciprian, fratele lui Emi Pian, a fost ridicat cu mascații și dus la audieri. La mai bine de o săptămână de la uciderea lui Emi Pian, poliția și procurorii fac percheziții la clanurile Duduianu și Rinu.

Fratele lui Emi Pian a ajuns la Poliție

Conform avocatei familiei, anchetatorii nu au găsit probe incriminatorii, dar fratele lui Emi Pian, pe nume Ciprian, este suspect în dosar.

”În urma percheziției nu au fost găsite bunuri și substanțe interzise. Clientul meu are calitate de suspect și a fost dus la audieri. Procurorii au ridicat înscrisuri privind bunuri imobile. A fost găsit doar un cuțit pe care orice om îl are în casă. Nu au fost găsite hainele din nopatea crimei.

Aș spune că este inegal tratamentul în condițiile în care Emi a fost ucis. El nu era un om violent, nu umbla cu cuțite după el. Clienții mei nu au ieșit și nu au sesizat organele statului cu activități ilicite. E clar că ei nu se vor răzbuna. Emi a murit, nu are cui să folosească răzbunare. Fratele lui, Ciprian, este ridicat și dus la audieri. Așteptăm din partea autorităților reacție fermă și la adresa celorlalți”, a precizat avocata familiei lui Emi Pian, conform știripesurse.ro.

Emi Pian a fost înmormântat duminică

Emi Pian a fost înmormântat duminică, pe data de 9 august 2020, cu mare fast. La înmormântare au participat sute de persoane: interlopi, rude, prieteni. Printre vedetele din lumea manelelor care s-au remarcat la înmormântare au fost Florin Salam și Copilul de aur. Cel din urmă, a și cântat la înmormântarea acestuia. Tatăl lui Emi Pian nu a putut participa la înmormântarea fiului său. Acesta se află încarcerat la Penitenciarul Jilava. Reamintim faptul că Emi Pian a fost ucis în noaptea de luni spre marți, într-o altercație, la un joc de barbut. Interlopul avea vârsta de 39 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI