Fotbalistul reprezentat de Anamaria Prodan iese la atac. „Echipa, cu mine în teren, a fost aproape de a câștiga campionatul”. Atacantul FCSB a dezvăluit ce i-a transmis Nicolae Dică

Fotbalistul reprezentat de Anamaria Prodan iese la atac. „Echipa, cu mine în teren, a fost aproape de a câștiga campionatul”. Atacantul FCSB a dezvăluit ce i-a transmis Nicolae Dică

Ianis Stoica are 19 ani și este nemulțumit că Nicolae Dică nu se bazează mai mult pe el. I-a transmis antrenorului că anul trecut, cu el pe teren, FCSB s-a luptat la titlu, iar acum se află pe locul 14. Atacantul știe că sezonul acesta va primi tot mai puține șanse. Gigi Becali a dat bani mulți pe Andrea Compagno și l-a adus cu un salariu mare pe Billel Omrani, iar patronul a spus că vrea să-i vadă pe amândoi pe teren.

Ianis Stoica le reproșează șefilor de la FCSB că nu îl trimit mai des pe teren

Ianis Stoica a fost convocat la naționala U20 și este convins că dacă ar fi jucat mai mult ar fi avut șansa să ajungă un pas mai sus, la echipa condusă de Emil Săndoi. Atacantul FCSB a intrat pe teren în acest sezon doar în cinci partide și nu a marcat niciun gol. Sezonul trecut a bifat 32 de meciuri și a înscris de șapte ori.

„Probabil am jucat mai prost la început de sezon. Dar și sezonul trecut tot la fel de prost am început, apoi mi s-a dat încredere și am revenit și am marcat goluri”, a declarat Ianis Stoica pentru Digi Sport.

Fotbalistul a avut o discuție pe această temă cu Nicolae Dică. Antrenorul i-a transmis să aibă răbdare.

„Mi-a spus să mă pregătesc și să-mi aștept șansa. Asta am de făcut și asta voi face. Chiar dacă nu-mi convine, mai ales după sezonul trecut în care am rezolvat meciuri si am marcat goluri și echipa cu mine în teren a fost aproape de a câștiga campionatul. Dar, nu am ce face”, a mai spus Stoica.

Ianis Stoica, criticat de Gigi Becali

Ianis Stoica este conștient că îi va fi tot mai greu să joace. Gigi Becali a dat 1,5 milioane de euro pe Andrea Compagno și l-a adus și pe Billel Omrani, un jucător care este plătit cu 20.000 de euro pe lună. Patronul a explicat că are nevoie de atacanți pentru că Ianis Stoica nu l-a convins.

„El (n.r. Ianis Stoica) funcționează numai dacă îl bagi a doua repriză. Când l-am băgat titular nu a mers niciodată. Când îl vând, îi pun clauză: să joace doar în prima repriză, că dacă e titular, e ca titirezul pe acolo”, au fost cuvintele lui Gigi Becali.

Ianis Stoica a reziliat contractul de reprezentare cu firma fraților Becali și a semnat cu Anamaria Prodan

Ianis Stoica a făcut acum câteva săptămâni o mutare surpriză. A reziliat contractul cu firma de impresariat a fraților Becali și a semnat cu Anamaria Prodan, asta deși patronul FCSB a interzis acest lucru, după transferul lui Dennis Man la AC Parma.

„Nu mă interesează de nimic. Eu am contract cu Ianis Stoica. Nu mă interesează familia Becali. Nu-i cunosc! Ei pe mine mă cunosc însă!

Eu am avut grijă și am ca de ochii din cap de jucătorii mei. Așa că…. ce vorbește familia Becali, ce infirmă sau ce confirmă, nu mă interesează, nu citesc”, a spus Anamaria Prodan.

Imediat a apărut o ofertă din Franța. O echipă din prima ligă voia să-l cumpere și să-l împrumute la Grenoble, în al doilea eșalon. Gigi Becali a cerut două milioane de euro, dar oferta a fost de doar 250.000 de euro. Patronul a refuzat ferm această propunere și a considerat că este „lipsă de respect”.