Fotbalistul care poate salva FCSB! Ce propunere de nerefuzat a primit Gigi Becali

Fotbalistul care poate salva FCSB! Ce propunere de nerefuzat a primit Gigi Becali
FCSB, echipa lui Gigi Becali, trece printr-o perioadă foarte grea

FCSB traversează o perioadă foarte grea din cauza problemelor de lot provocate de pandemia de coronavirus. Criza se simte cel mai mult la nivelul fundaşilor centrali, post care este acoperit doar de Iulian Cristea şi Andrei Miron. Ca în multe alte situaţii, salvarea ar putea să vină de la FC Botoşani. Valeriu Iftime, patronul formaţiei din Moldova, este dispus să îl cedeze pe Andrei Chindriş la FCSB. Spune că aşteaptă o ofertă de la Gigi Becali pentru internaţionalul de tineret. În plus, crede că şi Denis Haruţ, fundaş de bandă, ar putea fi o soluţie pentru FCSB.

Andrei Iftime spune că va fi fanul celor de la FCSB în partida acestora cu Dinamo, din weekend

„Andrei Chindriş sau Denis Haruţ sunt copii care cu siguranţă vor arăta bine pe viitor. Sper să vorbesc la fel de bine despre ei peste câţiva ani. FCSB are jucători, dar povestea lor este această contaminare cu SARS Cov-2. Eu cred că ei îl vor regreta pe Chindriş multă vreme de acum încolo, mai mult decât pe Andrei Burcă.

Stiu că acum mulţi ani i l-am propus pe Ngadeu şi nu l-a luat. Îi pare rau si acum (n.r. – lui Gigi Becali). Acum îl propun încă o dată pe Andrei, care este un fotbalist formidabil. Dar nu cred că poate fi vorba despre un transfer la FCSB. Bănuiesc că nu mai are acelaşi nivel de lichidităţi ca să mai poată cumpăra fotbalişti”, a declarat Valeriu Iftime pentru Sport.ro.

Valeriu Iftime a transferat mulţi jucători la FCSB în ultimii ani

Între FCSB şi FC Botoşani a existat o colaborare intensă în ultima perioadă, cu mulţi jucători transferaţi de Gigi Becali. Ceea ce l-a transformat pe Valeriu Iftime într-un mare fan al celor de la FCSB. A anunţat că va ţine cu echipa lui Gigi Becali şi la partida cu Dinamo, din weekend.

„Eu chiar vreau sa aibă o echipă competitivă să poată juca în meciul de sâmbătă cu Dinamo. E adevărat că voi ţine cu FCSB acolo. Aştept ca FCSB să facă o ofertă pentru Andrei şi cu siguranţă vom gasi soluţii. Dacă vrea şi Andrei, că atunci în săptămâna Patimilor nu prea era încântat”, a mai spus Valeriu Iftime pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI