Fotbalistul care a trezit din comă o admiratoare. Vocea lui a ajutat-o miraculos să revină la viață

O tânără de 19 ani din Italia s-a trezit din comă profundă după 9 luni

Ilenia Matili, 19 ani, s-a trezit din comă profundă după mai bine de nouă luni. În luna decembrie fusese implicată într-un accident auto în care prietenul ei și-a pierdut viața. Francesco Totti, fost fotbalist de legendă la AS Roma, a avut o contribuție decisivă la recuperarea Ileniei. Așa cum au remarcat inclusiv medicii care au tratat-o pe tânără. Ea este un suporter înfocat al „giallorossilor”, iar un prieten a apelat la Totti pentru ajutor. „Il Capitano” a înregistrat un mesaj pentru fata aflată în comă, care a reacționat imediat în momentul în care a auzit vocea idolului ei.

Ilenia Matili, fană înfocată a celor de la AS Roma! Deși a jucat fotbal pentru rivala Lazio

„Ilenia, nu renunţa, o poţi face, suntem cu toţii alături de tine”, au fost cuvintele lui Francesco Totti care au făcut ca bătăile inimii fetei de 19 ani să se intensifice. Iar apoi Ilenia s-a trezit în mod miraculos din comă profunda. Stare în care se afla de mai bine de nouă luni. Inclusiv medicii au considerat o adevărată minune această întâmplare.

Francesco Totti este cel mai iubit jucător din istoria clubului AS Roma

Ilenia Matili este o fană înfocată a celor de la AS Roma, în ciuda faptului că a jucat fotbal timp de trei ani pentru rivala Lazio. În timpul spitalizării, părinții i-au pus de multe ori fetei imnul Romei, pe care fata îl asculta de mică.

„Vocea ta fantastică, combinată cu pasiunea și dragostea Ileniei pentru AS Roma, i-au stârnit trezirea. Ilenia te aşteaptă”, este mesajul pe care părinții fetei i l-au transmis lui Francesco Totti.

Francesco Totti, 43 de ani, este cel mai mare jucător din istoria clubului AS Roma. Singura echipă pentru care a jucat internaționalul italian, între 1993 și 2017. Asta în ciuda faptului că a primit numeroase oferte de transfer, inclusiv de la Real Madrid. 785 de partide a jucat Totti pentru AS Roma. A marcat 307 goluri și a dat 183 de pase decisive.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI