Fotbaliștii de la Petrolul au primit rezultatele la testele de coronavirus! Toată echipa fusese verificată

Petrolul este cea mai afectată echipă din România din cauza pandemiei de coronavirus

Petrolul Ploiești este cea mai afectată echipă de fotbal de pandemia de coronavirus. Nu mai puțin de șase jucători ai prahovenilor au fost testați pozitiv săptămâna trecută cu noul coronavirus. Au fost băgați în carantină, iar partida dintre Petrolul și UTA, din faza play-off a Ligii 2, a fost amânată. Toți jucătorii de la Petrolul au fost ulterior testați pentru a se verifica dacă sunt infectați cu COVID-19.

Petrolul ar putea să joace primul meci din playoff-ul Ligii 2 sâmbătă, cu Rapid

Rezultatele acestor teste au venit astăzi, iar toți jucătorii de la Petrolul, în afara celor șase, au fost testați negativ. Cei șase jucători care au fost anunțați ca infectați, toți asimptomatici, vor repeta și ei testele.

„Am primit deja rezultatele pentru noua testare. Toată lumea a ieșit negativă. Cei 6 băieți care au ieșit pozitivi intră pe un alt circuit de retetare. Urmează să fie testați din nou zilele viitoare. Acum sunt izolați fiecare la casa lui. Toți continuă să fie asimptomatici”, a declarat Laurențiu Bulata, antrenorul Petrolului, conform Gsp.

În condițiile în care noile teste făcute jucătorilor de la Petrolul au fost negative, este de așteptat ca ploieștenii să debuteze în play-off. Ar urma să întâlnească pe Rapid, în etapa secundă a competiției, partidă programată sâmbătă, de la ora 20:15. Federația Română de Fotbal nu a luat încă o decizie în privința programului pentru continuarea competiției. În cazul în care se va jca, va fi o misiune foarte complicată pentru antrenorul Costel Enache. Acesta nu va putea conta pe cei șase fotbaliști care au fost carantinați. În plus, jucătorii săi nu s-au mai putut antrena în ultimele zile.

În primele două meciuri disputate până acum în faza play-off a Ligii 2 s-au înregistrat tot atâtea rezultate de 0-0. Au fost remize albe în partidele Turris Turnu Măgurele – FC Argeș și Dacia Mioveni – Rapid.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI