Fostul ginere al lui Vladimir Putin a fost sancționat. Ce trebuie să îndure Kirill Shamalov din cauza războiului

Fostul ginere al lui Vladimir Putin a fost sancționat. Ce trebuie să îndure Kirill Shamalov din cauza războiului
Ce trebuie să îndure fostul ginere al lui Vladimir Putin

Fostul ginere al președintelui rus a fost sancționat recent. Ce trebuie să îndure acum bărbatul? Totul i se întâmplă din cauza războiului dirijat de Vladimir Putin. Kirill Shamalov a fost căsătorit cu Ecaterina Tihonova, fiica cea mică a liderului de la Kremlin. „Această casă a fost cumpărată cu bani furați de Putin, de mafia sa, de la poporul rus și de la oamenii oprimați de Rusia lui Putin”, a spus un cetățean. Ce se întâmplă acum cu bărbatul?

Ce a pățit fostul ginere al lui Vladimir Putin: trebuie să îndure totul din cauza războiului

O vilă din Biarritz ce aparține fostului ginere al președintelui rus a fost plasată pe lista proprietăților ,,înghețate” de Bercy. Acest lucru se petrece pentru că locuința aparține unor personalități sancționate de Uniunea Europeană pentru apropierea lor de guvernul rus, arată AFP.

Amintim că la jumătatea lunii martie trei bărbați au pătruns în vila din Alta Mira care este deținută de Chamalov și au desfășurat steagul ucreainean.

Aceștia au fost chemați în instanță după ce au fost reținuți de poliție din cauza acestei ,,violări de domiciliu.” Vila este acum pe lista actualizată de Ministerul Economiei și Finanțelor a proprietăților aparținând celor 500 de persoane entități supuse sancțiunilor UE în urma invaziei Rusiei în Ucraina și înghețate pentru a împiedica vânzarea lor.

Kirill este prezentat în presa internațională ca fiind fostul ginere al liderului de la Kremlin. Conform unei surse apropiate cazului, printre cei trei bărbați care au intrat în vilă se numără și activistul local rus Pierre Haffner, cunoscut și ca ,,vestă galbenă”, dar și un bărbat care s-a identificat ca un opozant al regimului lui Putin.

Unul din cei doi este văzut în timp ce se plimbă în jurul conacului de pe faleză în cadrul unei înregistrări postate de activistul local pe YouTube.

,,A fost cumpărată cu bani furați de Putin, de mafia sa”

„Această casă a fost cumpărată cu bani furați de Putin, de mafia sa, de la poporul rus și de la oamenii oprimați de Rusia lui Putin”, a spus el în comentarii.

Într-un alt filmuleț cel de-al doilea bărbat implicat flutură steagul ucrainean pe una din cele două terase ale casei, filmul purtând subtitrări precum „victorie la Biarritz. Cucerirea palatului lui Putin”.

Exteriorul Vilei Suzzanna, construită tot pe malul oceanului în Anglet, lângă Biarritz, a fost vandalizată chiar la finele lunii februarie, la scurt timp după începutul războiului în Ucraina. Locuința a fost deținută de o societate necomercială pe numele fostei soții a președintelui rus, Liudmila.