Fosta vedetă PRO TV care vrea să „vină cu 50% din investiție” la Dinamo. Pare că Dan Șucu l-a inspirat!

de: Stan Nicu
20 07. 2022

Care este fosta vedetă PRO TV care vrea să „vină cu 50% din investiție” la Dinamo. Pare că Dan Șucu l-a inspirat, după ce  investit la FC Rapid. Fanii lui Dinamo își fac din nou speranțe că vedeta PRO TV va scoate clubul din criza în care se află. Despre cine este vorba, vedeți în rândurile de mai jos.

O vedetă de la PRO TV ar vrea să investească la Dinamo. Despre cine este vorba

Ultimul nume după ce discuțiile cu mogulul media Adrian Tomșa au picat este al lui Mohammad Murad. Omul de afaceri ar vrea să participe cu 50% din suma care ar debloca situația la echipa Dinamo.

„Eu zic că sunt șanse bune să vină cineva la Dinamo să investească, acum lucrurile sunt mai clare. Un investitor vă pot spune clar că există, care vrea să vină cu 50 la sută, dar caută un partener. Este cineva care nu are experiență, care nu a condus în fotbal până acum. Este cineva care știe cine este Dinamo, ce reprezintă. Și mai vorbim și cu alți oameni”, a dezvăluit Dorin Iacob, conform playsport.ro.

Cine este Dorin Iacob

Dorin Iacob, analist politic, este tatăl lui Vlad Iacob, tânărul de 34 de ani care a primit mandat din partea acționarilor și este noul administrator special de la clubul Dinamo.

Mohammad Murad, cel care ar fi interesat să investească la Dinamo, este un jucător important din industria turismului din România și deține o avere de 150 milioane euro.

Cine este Mohammad Murad

Mohammad Murad a venit în România în 1982, unde a dorit să devină medic, însă a trecut în mediul de afaceri în timpul tranziției după Revoluția din 1989.

Milionarul libanez are mai multe hoteluri în București și pe Litoral. A vrut să intre și în politică și a candidat la postul de primar în Mangalia. Nu este pentru prima oară când numele său este vehiculat în legătură cu o eventuală investiție la clubul Dinamo.

Mohammad Murad a mai avut legături cu Dinamo

Au mai fost zvonuri și în trecut. Acestea s-au materializat însă prin sponsorizări pe care firmele lui Mohammad  Murad le-au oferit clubului din „Ștefan cel Mare”.

În cazul în care va ajunge la un acord cu Dinamo, Muhammad Murad ar fi al doilea jurat al emisiunii de succes de la ProTV- Imperiul leilor care investește în fotbal. Primul a fost Dan Șucu, cel care a preluat jumătate din clubul Rapid, cealaltă parte aparținându-i lui Victor Angelescu.

„Știu că la un moment dat erau niște spanioli. Mai multe nu știu, nu cunosc”, a declarat Mohammad Murad, conform sursei citate mai sus.