Fostă vedetă Antena 1, la un pas de a naște. Va deveni mămică pentru prima oară

Fostă vedetă Antena 1, la un pas de a naște. Va deveni mămică pentru prima oară
Cine este fosta vedeta de la Antena 1 care se pregateste sa nasca

Fanii emisiunii ”Insula Iubirii” au motive de bucurie! Alexandra Diaconescu, fosta iubită a lui Aurel mai are puțin și naște. Ea și iubitul ei, pe nume Mădălin, se pregătesc să devină părinți de fetiță.

Fostă vedetă Antena 1, la un pas de a naște

Alexandra Diaconescu este, în sfârșit, fericită, după relația plină de drame pe care a avut-o cu Aurel. Aceasta se pregătește să devină mămică pentru prima dată și mai are puțin până să nască. Anul trecut, frumoasa fostă vedetă de la Antena 1 a pierdut însă o sarcină, fapt care a întristat-o mult. Dar iată că de data aceasta lucrurile au decurs cum nu se poate mai bine, iar acum se pregătește de venirea pe lume a fetiței ei. Mai mult, Alexandra Diaconescu și Mădălin Mogoș își vor ține la piept fiica chiar pe data de 24 februarie, de Dragobete, o zi încărcată de simboluri.

”Foarte puțin timp mai este până la întâlnirea cu micuța mea. Imina îmi bate din ce în ce mai alert și emoțiile se intensifică alarmant. Cu fiecare comandă ajunsă acasă pentru ea, tremur mai tare și realizez că nu peste mult timp îi voi vedea zâmbetul și anul 2021 va începe pentru mine cum nu se putea mai frumos”, a notat Alexandra Diaconescu pe contul său de Instagram.

A cerut-o după șase luni de relație

Alexandra Diaconescu a dat vestea că va deveni mamă chiar în ziua de Crăciun, atunci când s-a afișat cu burtica de graviduță, alături de iubitul ei, în ipostaze tandre.

”Am așteptat atat de mult momentul asta incat credeam ca nu mai vine. In momentul in care am aflat de sarcina ne doream parca sa ne scriem si pe frunte 😅 In sfarsit impartasim si aici, in mediul online, cu voi, bucuria pe care o simtim noi de aproape 8 luni! Va dorim sarbatori pline de fericire si iubire!”, a scris fosta concurentă de la ”Insula Iubirii”, emisiune care a fost difuzată pe Antena 1.

Amintim că Alexandra Diaconescu a fost atât ispită, cât și fostă concurentă la emisiunea “Temptation Island – Insula Iubirii”. Aceasta trăiește o poveste de dragoste alături de luptătorul de kickbox, Mădălin Mogoş. Sportiv i-a oferit inelul de logodnă în urmă cu aproximativ doi ani.

“M-a cerut după 6 luni de relație, ne cunoașteam de 11 ani, din copilărie. Mama zice că m-a iubit dintotdeauna, eu nu știu ce să cred. Nu știam să fac alegerile potrivite. Eu i-am zis că în elicopter sau în parașută, dar a fost acasă. A fost cea mai bună decizie. Noi vorbiserăm deja să ajungem acasă cam la aceeași oră, să mâncăm îmăreună. El m-a întrebat și ce vreau să mănânc. Am scăpat cheia din mână când am văzut ce scrie pe jos, dar nu mă așteptam la un inel, ne mutaserăm de o săptămână” a declarat Alexandra Diaconescu la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI