Fostă vedetă Antena 1, în stare gravă din cauza covid-19. A ajuns la ATI. Ce dramă trăiește

Fostă vedetă Antena 1, în stare gravă din cauza covid-19. A ajuns la ATI. Ce dramă trăiește
Bogdan Stanoevici, intubat la ATI

În ultime zile au căzut victime infecției cu COVID-19 multe personalități din spațiul public românesc. Printre acestea se numără, din păcate, și actorul și politicanul, Bogdan Stanoevici, aflat în stare gravă internat la Sfântul Pantelimon.

Bogdan Stanoevici, intubat la ATI

Ultima victimă a pandemiei generată de COVID-19 a căzut și fostul director al Circului Metropolitan București, Bogdan Stanoevici. Surse din cadrul spitalului Sfântul Pantelimon din capitală, au declart că starea de sănătate a acestuia este una gravă.

Acesta se află de câteva zile intubat în cadrul secției ATI din spitalul Sfântul Pantelimon. Ca mulți ați politicieni, și Bogdan Stanoevici fusese un aprig critic al măsurilor de protecţie instaurate de guvernanți.

Inainte de a se infecta, Bogdan Stanoevici a putut fi văzut în prima linie a protestatarilor antimască în urmă cu câteva luni. Surse din cadrul spitalului spun că Stanoevici este în acest moment în comă, iar șansele scand pe zi ce trece.

Actorul în război cu Primăria Capitalei

Bogdan Stanoevici, până în februarie anul curent, a fost directorul Circului Metropolitan București. Acesta fusese demis de edilul de la acea vreme, Gabriela Firea. Ca urmare a acestei decizii, fostul manager, considerând abuzivă demiterea, a intentat proces Primăriei Capitalei.

În demersul său juridic, Stanoevici cere în instanță toate salariile datorate din februarie și până în prezent, dar și repunerea în funcție.

Surse apropiate fostului manager, spun că ar mai fi cerut și daune morale, iar suma totală s-ar ridica la aproximativ 100.000 de lei. Din păcate, în prima instanță, din 2 martie anul curent, Bogdan Stanoevici pierdea procesul, ulterior acesta făcând recurs.

La următoarea înfățișare, Tribunalul avea să dea câștig de cauză instituției Primăriei Capitalei. Argumentul făcea referire la dreptul instituției de a cere încetarea contractului doar pe baza rezultatelor controlului respectiv.

Recunoscut pentru tenacitate, Bogdan Stanoevici face recurs din nou, acum dosarul ajungând pe masa Curții de Apel București. Sursele spun că nu este fixată încă o dată pentru noua înfățișare, dar, mai mult ca sigur acest lucru se va întâmpla anul viitor.

Asta și dacă, până atunci, celebrul politician își va reveni din starea sa actuală. Oricum, ceea ce este cert, în acest moment, este că războiul nu mai este cu Gabriela Firea, ci cu noul primar, Nicușor Dan. Rămâne să vedem care va fi evoluția stării de sănătate a politicianului și cum vor evolua lucrurile și în cazul procesului intentat Primăriei Capitalei, și care va fi deznodământul.