Fosta șefă a Inspectoratului Școlar București, moarte șocantă în urmă cu puțin timp. Ioana Mihaela Neacșu a căzut secerată la pământ

Fosta șefă a Inspectoratului Școlar București, moarte șocantă în urmă cu puțin timp. Ioana Mihaela Neacșu a căzut secerată la pământ
Moarte șocantă a fostului Inspector Școlar din București

Sistemul de învățământ este în doliu după moartea timpurie a Ioanei Mihaela Neacșu, fost șef PSD al Inspectoratului Școlar București. Femeia, în vârstă de 49 de ani, nu era cunoscută cu probleme de sănătate și făcea foarte mult sport. Decesul său a avut loc joi seară, rudele și prietenii fiind încă în stare de șoc.

Cum a avut loc tragedia

Ioana Mihaela Neacșu a fost șefa Inspectoratului Școlar București în perioada 2018-2019, atunci când a fost demisă de PNL. Moartea sa survenită joi seară a șocat pe toată lumea, mai ales că aceasta făcea mult sport și nu știa să aibă probleme de sănătate. Tragdia a avut loc după o oră de sport, chiar în sala de fitness, acolo unde fostul inspector făcuse mișcare pentru a-și întreține condiția fizică și starea de sănătate.

Potrivit DCNews, femeia a făcut stop cardio respirator și AVC, neavând nicio șansă să scape. Persoane publice apropiate fostului inspector privesc moartea sa ca „pe o pierdere uriașă în sistemul de învățământ”, care a „lăsat un mare gol”. Anunțul trist al morții a fost făcut de către Lazăr Gigel, directorul executiv al CIADO România.

În ultima sa postare pe pagina sa de Facebook, Ioana Neacșu le transmitea prietenilor săi o primăvară frumoasă, publicând și o poză cu ea în care oferea un mărțișor.

“#Martie Primăvara s-a întors. Pământul este precum un copil care știe poezii…Rainer Maria Rilke”, a postat aceasta pe data de 28 februarie. În urma felicitării sale virtuale, mai multe persoane care i-au urat gânduri bune au revenit astăz pentru a-și exprima regretul morții.

Într-o altă postare publicată chiar de ziua sa, de Sfinții Mihail și Gavril, Ioana Mihaela Neacșu le-a urat la mulți ani sărbătoriților, iar alături a scris niște versuri care îi aparțin poetului Nichita Stănescu, prin intermediul cărora, fostul inspector subliniază că îi este recunoscătoare faptului că trăiește.

„Sunt un om viu Nimic din ce-i omenesc nu mi-e strain. Abia am timp să mă mir că exist,
Dar mă bucur totdeauna că sunt.” Nichita Stănesc”, a fost postarea care a adunat sute de aprecieri și comentarii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI