Fosta iubită a lui Fuego, mărturisire șocantă de pe patul de spital după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. “Te doare tot în tine”

Fosta iubită a lui Fuego, mărturisire șocantă de pe patul de spital după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. “Te doare tot în tine”
Fosta iubită a lui Fuego, diagnosticată cu Covid-19, mărturisire șocantă de pe patul de spital. “Te doare tot în tine și simți că îți iese foc din nas și din trahee”

Ana Maria Ciaușu, fosta iubită a lui Fuego, trece prin momente dificile. În aceste momente, aceasta se află în continuare pe patul de spital, unde se luptă cu nou coronavirus. Ce mărturisire șocantă a făcut Ana Maria.

Fosta iubită a lui Fuego, diagnosticată cu Covid-19, mărturisire șocantă de pe patul de spital

Ana Maria Ciaușu, fosta iubită a lui Fuego, a făcut recent dezvăluiri șocante, chiar de pe patul de spital, acolo unde a ajuns după ce a contractat coronavirus. Ea a povestit în amănunt despre nomentele grele prin care a trecut, dar și despre tratamentele complexe la care a fost supusă.

În vârstă de 42 de ani, aceasta activează de ceva vreme în politică, ea ocupând funcția de secretar general PNL Olt. Povestea sa dramatică a început pe 13 iulie, data la care aceasta a aflat că suferă de coronavirus, în pofida fatului că a respectat regulile impuse de auorități. Deși inițial a ales să se trateze la domiciliu, după ce a suferit un atac de panică extrem de violent, Ana Maria ajuns la spital.

”Simți cum îți iese tot prin piele”

„Am luat decizia, împreună cu medicul de familie și cu cel de pe ambulanță să urmez tratamentul acasă. Sunt un om foarte altruist, chiar am crezut că nu e corect ca eu, căreia nu îmi curgea nici nasul, să ocup patul de spital al unui om care are nevoie de oxigen. Și așa a fost până marți după amiaza… (…). Tratarea virusului este, de asemenea, un proces dureros pentru că medicația are niște efecte cumplite… Simptomele de durere de cap, cefalee, dureri de ochi, lipsa de aer, durere în piept, tuse, transpirații abundente, dureri de mușchi, de oase, de stomac, de ficat…tot te doare în tine…

Toate sunt accentuate de efectele medicamentelor până acolo încât simți cum îți iese tot prin piele, că iei foc, că nu mai vezi la 2 metri în fața ochilor și pe picioare este greu să îți ții echilibrul… Așa sunt eu, în fiecare zi, de miercuri, 15 iulie, încoace.

Dacă mă întrebi dimineața, sunt bine, foarte bine, după perfuzii și pastile, nu mai pot vorbi, dar acesta este un proces de vindecare pe care îl înțeleg, așa funcționează și nu trebuie decât să am răbdare… Pe scurt, simptomatologia e în etape, diferă de la organism la organism… Este extrem de ciudat cum se manifestă: dureri mari de cap, cefalee, tuse, dureri în piept, sufocare deși ai oxigenul bun, simți ca îți iese foc din nas și din trahee, insomnii severe”, a declarat Ana Maria Ciaușu pentru presshub.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI