Fost prezentator TV, ajutat de soție să revină la viață. ”Am învățat 300 de bancuri să nu cadă în depresii” EXCLUSIV

Fost prezentator TV, ajutat de soție să revină la viață. ”Am învățat 300 de bancuri să nu cadă în depresii” EXCLUSIV
Fost prezentator TV, ajutat de soție să revină la viață. ”Am învățat 300 de bancuri să nu cadă în depresii” EXCLUSIV
Vă mai amintiți de Petre Magdin, vestitul realizator al emisiunii de muzică rock ”Întâlnirea de la miezul nopții” (TVR)? Ana Magdin ne-a povestit, în interviul oferit în exclusivitate pentru impact.ro, despre gravele problemele de sănătate, suferite de celebrul ei soț, despre iubirea lor, aproape ireală, dar și despre măsurile de siguranță luate, după ce hoții le-au spart casa.

Fost prezentator TV, ajutat de soție să revină la viață

Ana Magdin ne-a povestit despre Petre Magdin, marea ei iubire:
”Petre se simte bine, a devenit prioritatea vieții mele de când l-am cunoscut. Da, a avut mari probleme de sănătate, era în căruț, după atacul cerebral, plângeam și mă rugam în baia spitalului, ca Petre al meu să meargă, să pot să mi-l îmbrac frumos.
Petre este un băiat frumos, mi se rupea sufletul când trebuia să îl duc eu la baie, să îl îmbrac, să îl dezbrac, să îi dau să mănânce, plângea inima în mine, dar Petre nu simțea asta, cu el râdeam, îl făceam să râdă, învățasem peste 300 de bancuri, doar ca să nu fie trist și nu aibă timp să cadă în depresii!
Am reușit, Dumnezeu este foarte bun! Petre face zilnic terapii, ca să fie bine, am grijă ca el să nu aibă griji!”.
Cei doi soți au renunțat la agitația din București:
”La Vâlcea avem o casă de vacanță, de foarte mulți ani. Nu am părăsit Bucureștiul, eu am contracte la București, dar drumurile către proiecte le facem de la Vâlcea, și, da, cam 80 % din viața noastră ne-o petrecem în acel loc binecuvântat de Dumnezeu, ales pentru sufletele noastre”.
Nu le lipsește Capitala: ”Viața la țară, este superbă, o mare binecuvântare, mă trezesc dimineața și sărut bobițele de rouă de pe flori, sărut frunzele pomilor. Eu și Petre avem o viață liniștită, am muncit enorm ca să o avem astfel, și, am trecut prin foarte multe încercări împreună, dar, Dumnezeu ne-a scos de fiecare dată la mal, și, ne-a arătat drumul către mai bine!”.

Sunt împreună de 23 de ani: ”Ne-a unit iubirea sinceră!”

Ana și Petre sunt împreună de 23 de ani: ”Ne place să spunem că suntem împreună dintotdeauna, dar, măsurat în anii din această viață, mergem pe 23! Pe noi ne-a unit cel mai mult iubirea sinceră, curată, dezinteresată, nu am putut să stăm unul fără celălalt de când ne-am cunoscut, dar ne-au unit și foarte multe dureri, trăite de-a lungul acestor ani!
Oamenii trebuie doar să se iubească sincer, de restul are grijă Dumnezeu, cu muncă și organizare din partea noastră! Da, a fost foarte greu, la fiecare necaz, credeam că nu se va termina niciodată, eu, plângeam foarte mult, dar, doar când Petre adormea. Nu am vrut să mă vadă plângând, nu suportă să mă vadă tristă, suferă, iar eu am vrut mereu să îi bucur sufletul și viața”, ne-a mai dezvăluit Ana, pentru impact.ro

 ”Ne-am vaccinat, Marius Țeicu ne-a convins”

Ambii soți au fost bolnavi de Covid-19:
”L-am simțit din plin, cu toate simptomele, dureri de mușchi, de oase, nu am avut gust, miros, am avut mari dureri de cap, la mine a fost cel mai greu de data aceasta, iar eu, m-am bucurat că la Petre a fost o formă ușoară, a avut febră 2-3 zile, nu a avut gust și miros, doar atât, dar, la mine, s-a manifestat destul de dur.
M-a ținut cam 3 săptămâni, timp în care, dragul meu Petre m-a îngrijit, mă veghea nopțile, îi duceam grija că se obosește pentru mine, și, să fiu sinceră, nu credeam că voi supraviețui acelei stări cumplite de rău, eram epuizată!
Dar, Dumnezeu a fost mereu lângă noi, și a vrut să mai trăim o vreme! Ne-am vaccinat, Marius Țeicu ne-a convins, l-am sunat pe 9 mai, de ziua lui de naștere, și mi-a zis:” Ana, nu mai așteptați, vaccinați-vă!”.

 Au luat măsuri de siguranță, după ce hoții le-au spart casa: ”Am cumpărat o ușă mare, solidă, cu închidere în mai multe locuri!”

Ce măsuri au luat, după ce hoții au intrat peste ei, în casă: ”În primul rând, Poliția din localitate este alături de noi, domnul comandant a venit la noi acasă, ne-a rugat ca la orice oră să îl sunăm, dacă se va mai întâmpla ceva!

Am schimbat ușa de la intrarea în casă, pentru că nu se mai putea închide, hoții distruseseră butucul de la yală, am cumpărat o ușă mare, solidă, cu închidere în mai multe locuri!”