Florin Salam, gest senzațional pentru Roxana Dobre: ”Îmi dau viața pentru ea”

Florin Salam, gest senzațional pentru Roxana Dobre

Deși s-a speculat că sunt la un pas de divorț, Florin Salam a risipit zvonurile prin gestul său față de Roxana Dobre. Celebrul manelist i-a făcut o surpriză de zile mari brunetei.

Florin Salam, gest pentru Roxana Dobre

Manelistul a invitat-o recent pe iubita sa la un restaurant de fițe, la care au ajuns ulterior și câteva prietene de-ale femeii. Acolo, Roxana a avut parte de o surpriză care a lăsat-o fără glas. Partenerul ei nu a ajuns la ora stabilită în locul respectiv, dar asta pentru că a pus la punct un plan pentru a o surprinde. Însoțit de un prieten de-al său, Florin Salama și-a făcut apariția la restaurant cu un buchet uriaș de trandafiri roșii în brațe și, înainte de a-i înmâna darul, i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă.

„Dacă îți iubești nevasta, e normal. Dacă îți dai viața pentru ea, e normal. Dacă ai nevastă care îți schimbă viața în bine și care te înțelege și care îți dă putere să fii numărul 1, e normal”, a spus cântărețul.

Seria surprizelor a continuat și acasă, unde Salam i-a pregătit Roxanei cadouri care mai de care mai scumpe, acestea constând în bijuterii, cosmetice și haine.

Cum e să fii soția lui Salam?

„Are soțul meu o vorbă: Dacă nu stai bine în ghete, o iei razna. Important e să nu confunzi iubirea cu gelozia. Eu nu m-am certat cu soțul meu pentru prostii, că a stat târziu, că nu s-a duc încolo. Distracțiile lui sunt distracții și punct. A doua zi a plecat de acolo și nu știu cine e. Ce am avut eu special față de toate celelalte fete? Eu vreau să îi fac și pe cei de acasă să înțeleagă să nu mai facă comparații.

Dacă vor să se certe și să aibă vreo răutate ar trebui să se sfătuiască cu Dumnezeu, pentru că soarta în viață și jumătatea el ne-o dă. Poate soțul meu și-ar fi dorit să fie cu mama copiilor lui, dar Dumnezeu a făcut ca să se întâmple nenorocirea care s-a întâmplat, iar eu după atâția ani în care a stat singur să vin eu. Trebuie să fii o femeie foarte puternică să fii soția lui. Răutăți, minciuni, aberații pe care lumea le face…nu aveai cum altfel”, a povestit Roxana Dobre într-un interviu pentru Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI