Florin Salam, decizie radicală după scandalul cu interlopii. Totul pentru a își ține soția în siguranță

Florin Salam, decizie radicală după scandalul cu interlopii. Totul pentru a își ține soția în siguranță
Florin Salam, decizie radicală după scandalul cu interlopii. Totul pentru a își ține soția în siguranță

Florin Salam o termină cu periferia și este decis să facă o schimbare importantă în viața lui. Mai precis, acesta și-a scos casa la vânzare, în speranța că va obține o sumă remarcabilă.

Florin Salam, decizie radicală după scandalul cu interlopii

Florin Salam vrea să se mute la oraș, într-o zonă bună a Capitalei, unde ar putea fi vecin cu alte numele mari din showbiz-ul de la noi. Florin Salam dă periferia pe oraș. Cu toate că are o vilă luxoasă în Popești-Leordeni, care a fost ridicată în urmă cu patru ani, se pare că Roxana Dobre nu s-a împăcat nicicum cu condițiile. Astfel, manelistul vrea să îi facă pe plac viitoarei sale soții, care ar tot fi făcut presiuni ca ei să se mute.

Vrea să se mute în zona Herăstrău

Conform celor de la Wowbiz.ro, Roxana Dobre nu a putut să fie împăcată niciodată cu condițiile casei din Popești-Leordeni. Deși vila este una de poveste, faptul că nu există asfalt în fața porții și că ploile fac noroi nu prea i-a fost pe plac frumoasei brunete. Astfel că manelistul speră să poată obține cel puțin suma de 350.000 de euro pe vila din Popești-Leordeni, care este echipată cu tehnologie de ultimă oră și decorată cu cele mai scumpe obiecte.

Însă unde urmează să se mute aceștia. Apropiații cuplului susțin că Roxana Dobre și-ar dori să locuiască în zona Herăstrău, acolo unde există și multe cluburi, restaurante și forme de distracție în aer liber pentru copii. Mai mult decât atât, ar mai fi un avantaj în toată povestea asta, și anume, ar putea scăpa astfel de amenințarea interlopilor.

”Roxana a tras de Florin să se mute pe Nordului, e o zonă care ei îi place, cu multe cluburi, restaurante și parc pentru copii. Îi place și că schimbă mediul, că acolo nu au ajuns clanurile interlope. Pe Florin nu l-a interesat prea mult chestia asta, el poate să stea oriunde, dar Roxana are o mare influență asupra lui”, a precizat un apropiat al familiei pentru WOWbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI