Florin Ristei, probleme de sănătate din cauza unei creme de față. Ce a pățit artistul

de: Ioana Bucur
14 11. 2023

Nu este niciun secret faptul că bărbații – cei mai mulți dintre ei – au mari bătăi de cap și multe de învățat la capitolul „rutină de îngrijire”. Eforturile lui Florin Ristei au avut un deznodământ nedorit, chiar îngrijorător. Artistul s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza unei creme de față. Ce a pățit, după aplicarea produsului, prezentatorul matinalului de la Antena 1.

Rutină de îngrijire cu surprize neplăcute

În timp ce doamnele și domnișoarele își petrec minute bune din zi aplicând pe ten diferite produse – unele seara, altele, dimineața – bărbații încă nu acordă aceeași atenție pielii lor.

Elementele pe care le includem în rutina de îngrijire trebuie alese cu mare atenție, de preferat ar fi să consultăm un dermatolog înainte de a le folosi, pentru a ne asigura că sunt potrivite pentru nevoile noastre și că nu conțin ingrediente dăunătoare.

Florin Ristei a avut probleme de sănătate din pricina unei creme de față

Florin Ristei a crezut că nu are nevoie de sfaturi, așa că, mânat de curiozitate, și-a cumpărat o cremă de față. După ce a aplicat-o, a avut parte de o surpriză neplăcută. Artistul s-a confruntat cu probleme de sănătate, simptomele fiind asemănătoare celor specifice reacțiilor alergice – i s-a umflat fața și au început să îl usture ochii.

Pățania sa a fost dezvăluită chiar de colegul său de la Neatza, Dani Oțil.

Te-ar putea interesa și: Florin Ristei, dezvăluire despre Ştefan Bănică Jr. Ce a spus despre perioada în care au fost colegi la X Factor : „Își zicea nemulțumirile, mulţi spuneau că e dificil”

„Asta e, ce să mai zic…”

Prezentatorul a ales să facă puțin haz de necaz pe seama acestuia. Resemnat, Florin Ristei nu a avut niciun comentariu de făcut, spunând doar: „Asta e, ce să mai zic…”

„Deci uită-te la epavele din jur puțin..ce pot să zic, uită-te la Ristei și Răzvan, Ristei a descoperit că și-a dat cu o cremă pe față zilele trecute și i s-au făcut ochii mici de la cremă. Iar Răzvan nu mai bea cafea, bea ceiuț, acum are altă problemă, la orice întreabă dacă are zahăr. Mi-a zis un băiat de la spălătorie că s-a dus Răzvan să își spele mașina și l-a întrebat pe respectivul ”E cu zahăr?”, a spus Dani.

„Asta e, ce să mai zic”, a spus Florin Ristei.

Te-ar putea interesa și: Gestul făcut de Florin Ristei în direct, Ramonei Olaru nu i-a venit să creadă. A reacționat imediat