29 apr. 2024 | 19:06

Florin Piersic, operat de urgență! Ce a pățit marele actor român

Diverse
Florin Piersic, operat de urgență! Ce a pățit marele actor român
A fot dus de urgență la un spital din Cluj Napoca

Marele actor al României, și unul din cei mai iubiți români, trece prin momente extrem de grele în aceste zile. Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce a fost dus la unul din spitalele din Cluj Napoca.

Florin Piersic, operat de urgență la Cluj Napoca

Conform publicației locale foaiatransilvana.ro, marele actor român Florin Piersic ar fi fost internat de urgență la unul din spitalele din orașul Cluj Napoca, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență.

Din informațiile de la această oră, se pare că actorului în vârstă de 88 de ani i s-ar fi înrăutățit starea de sănătate în timpul ultimei reprezentanții de pe scena teatrului din Cluj, iar sursele citate mai spun că medicii ar fi constatat o infecție care a necesitat o astfel de intervenție de urgență.

Florin Piersic, operat de urgență! Ce a pățit marele actor român

Aceeași publicație citată mai spune că ar fi vorba de o intervenție suferită la unul din genunchi, aici fiind localizată infecția, și că ar fi fost făcută de medicii de pe Secția de Ortopedie a spitalului la care a fost internat, și anume Spitalul Militar din Cluj Napoca.

Operația ar fi decurs bine, intervenția fiind făcută de unul din cei mai apreciați medici ortopezi, medicul Claudiu Chitea, o somitate în domeniul ortopediei, pe plan local.

Ultimul spectacol, înainte de problemele de sănătate

Aflat într-un turneu prin țară cu unul din cele mai jucate spectacole ale sale, „Străini în noapte”, marele Florin Piersic a jucat ultima dată pe 6 aprilie 2023, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, la Sibiu, pe scena teatrului Radu Stanca.

Ulterior, spectacolul trebuia să fie jucat și la Cluj, dar au intervenit problemele de sănătate, astfel că spectacolul a fost suspendat.

Florin Piersic, operat de urgență! Ce a pățit marele actor român

Florin Piersic & Medeea Marinescu (Străini în noapte)

Spectacolul, în care joacă alături de mai tânăra sa parteneră Medeea Marinescu, și în regia regretatului Radu Beligan, este unul din cele mai iubite spectacole din ultimii ani, care s-a jucat cu casa închisă pe toate scenele României, de la TNB și până la Teatrul Național din Timișoara.

Florin Piersic, o viață dedicată scenei și filmului

Marele actor român, ajuns la venerabila vârstă de 88 de ani, și-a dedicat întreaga sa viață scenei teatrului româesc, cu roluri memorabile, printre care și cel de pe scena Naționalului bucureștean, din ”Zbor deasupra unui ciub de cuci”, și până la legendarul personaj de pe marele ecran Mărgelatu din seria de filme regizate de Mircea Moldovan.

Este unul dintre cei mai iubiți actori români ai tuturor timpurilor, și cu o viață dedicată în totalitate celei de-a șaptea arte, filmul, și bineînțeles, teatrului. Așa că, vă recomandăm 10 filme cu Florin Piersic pe care trebuie să le vezi.

Parteneri
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
A murit un mare CAMPION mondial al României. Era o legendă în lumea întreagă
Capital.ro
Cea mai frumoasă cale ferată montană din România! Este unică în lume
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
Mediaflux
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro