Florin Marin, gestul șocant făcut la doar o zi de la moartea soțului! Oamenilor nu le-a venit să creadă

de: Emanuela Pană
02 06. 2020

Gest controversat făcut de Florin Marin, la numai o zi de la moartea soțului! După ce a rămas moștenitorul unui apartament de lux într-o zonă bună a Bucureștiului și a mai multor terenuri, bărbatul a ținut să își arate disponibilitatea pe rețelele sociale pentru că acum este, din nou, singur. Mai multe detalii despre comportamentul acestuia care i-a scandalizat pe internauți, în continuare.

Gestul șocant al bărbatului îndoliat

Cu bune sau cu rele, viața merge mai departe. Așa se spune, și se pare că tributar al acestei idei este și Florin Marin, care, la doar o zi de la moartea soțului său, Philip Clements, a ținut să se știe că este din nou singur și disponibil.

Așadar, tânărul și-a trecut pe Facebook, la situație amoroasă, „singur“, dând sfoară în țară că este gata să cunoască persoane noi, implicit să iubească din nou.

Dacă la mijloc a fost dragoste sau interes, numai el știe, dar am putea spune că faptele vorbesc de la sine.

Florin Marin este din nou „disponibil“

Ieri, fostul preot Philip Clements (81 de ani) a încetat din viață în urma unor probleme cardiace. În pofida eforturilor depuse de medici, vicarul gay nu a putut fi salvat. Certificatul de deces va fi eliberat astăzi, 2 iunie.

Tânărul soț a infirmat posibilitatea ca partenerul său să fi murit din cauza infectării cu noul virus, întrucât fostul preot fusese testat negativ.

„Suntem la urgență de azi dimineață (sâmbătă, 30 mai). I s-a făcut rău lui Philip azi noapte și am chemat ambulanța. M-am trezit pe la 2 noaptea și l-am auzit tușind. M-am dus în dormitorul lui ca să văd ce are și făcuse pe el, avea febra 40.

Acum este la Elias. El e la Terapie Intensiva, eu sunt pe la porți, că nu mă lasă să intru. Nu știu ce are, nu știu cum se simte. Îmi este frică. Nu știu dacă are coronavirus“, declara acum câteva zile Florin Marin.