15 mart. 2024 | 16:22

Florin Dumitrescu, disperat după ce Antena 1 a dat-o în judecată şi pe soţia lui. Cine este Cristina: „Las GPS-ul pornit în caz că mi se întâmplă ceva”

Monden
Florin Dumitrescu, disperat după ce Antena 1 a dat-o în judecată şi pe soţia lui. Cine este Cristina:
Florin Dumitrescu, disperat după ce Antena 1 a dat-o în judecată şi pe soţia lui. Cine este Cristina- Las GPS-ul pornit în caz că mi se întâmplă ceva

Florin Dumitrescu trece printr-o perioadă dificilă, din cauza scandalului în care este implicat cu Antena Group. Cum patru procese pe numele lui nu erau suficiente, compania de media a dat-o în judecată și pe soția bucătarului. Cine este Cristina Dumitrescu și ce acuzații i se aduc.

Soția lui Florin Dumitrescu, dată în judecată

Scandalul dintre cei trei chefi și Antena Group ia amploare pe zi ce trece. După ce Cătălin Scărlătescu a dezvăluit public că nu și-au primit salariul pentru ultimul sezon al emisiunii la care au fost jurați, compania de media le-a mai dat o lovitură grea.

În data de 12 martie 2024, Antena Group a introdus noi acțiuni în instanță împotriva celor trei chefi. Cristina, soția lui Florin Dumitrescu, este unul dintre pârâți, ceea ce l-a scos din minți pe fostul jurat de la Chefi la Cuțite.

Chefii se așteptau la tot ce este mai rău și un al patrulea proces nu a fost o surpriză pentru ei, dar nimeni nu înțelege de ce este implicată și Cristina Dumitrescu. Potrivit datelor de pe Portalul Instanțelor de Judecată, obiectul menționat în dosar este „pretenții”.

Florin Dumitrescu a mărturisit, în mediul online, că situația este din ce în ce mai gravă și scapă de sub control. Deși niciodată nu a avut probleme cu legea și a stat departe de ilegalități, spune că acum a ajuns să fie acuzat de lucruri grave și chiar se simte în pericol, mai ales pentru că este vizată, mai nou, și partenera sa de viață.

„Încă un proces. Hai că se poate! După o viață petrecută departe de ilegalități și departe de conflicte mă trezesc cu 4 PATRU procese în instanță, unul dintre ele intentat de noi. Doaaaamne ferește. Am învățat multe în ultima perioadă din lumea aceasta a tribunalului și am înțeles că hârtia suportă orice, dar chiar și așa, deja începe să îmi fie teamă să nu se ajungă și la alte chestii.

Poate ar fi cazul să îmi fac un filmuleț cu semnele corporale și să îmi las gps-ul pornit constant să pot fi găsit în orice situație că practic doar atât a mai rămas. Să vă fie cu noroc și sănătate, dragi foști colegi și fosti angajatori, poate la un moment dat o să reveniți la gânduri mai bune!”, a scris Florin Dumitrescu, pe rețelele de socializare.

Cu ce se ocupă Cristina Dumitrescu

Cristina Dumitrescu a intrat și ea în atenția publicului, după ce a fost dată în judecată de Antena. Deși nu are nicio legătură cu emisiunea Chefi la Cuțite, este și ea vizată de un proces, fiind și numele ei precizat printre cele ale juraților.

Soția celebrului bucătar de la Chefi la Cuțite, Cristina Sima Dumitrescu, are 39 de ani. Pe cei doi îi unește o căsnicie de zece ani și o căsnicie frumoasă împreună. Florin Dumitrescu mereu a vorbit frumos despre soția lui, pe care spunea că o divinizează pentru tot ce a făcut pentru el.

Florin Dumitrescu mărturisea că a avut norocul să o găsească pe Cristina la momentul potrivit, când avea nevoie de un asemenea om. În 2014 și-au jurat iubire veșnică și împreună au clădit familia la care au visat mereu. Totul s-a clădit perfect pentru ei când în viața lor au apărut Ava și Mia, fiicele lor.

„Eu mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă. Bineînțeles, perfecțiunea este diferită în accepțiunea fiecăruia. Eu am întâlnit-o pe a mea. Am știut că este ea din momentul în care a apărut, pentru că se cam oprise timpul în loc, era o atmosferă ca de film în perioada aceea în viața mea.

Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, elegantă, frumoasă, strălucitoare, și mi-am dat seama că, dacă ea ar deveni iubita mea, aș putea să fac orice în viața asta, că totul este posibil. Și așa a fost.

Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine, iar de atunci și până azi, și în continuare, fac tot ce îmi stă în putință să mă iubească în fiecare zi la fel de mult și să o iubesc în fiecare zi la fel de mult. Noi trăim o poveste aparte!”, spunea cheful pentru Viva.

Soția fostului jurat de la Antena 1 preferă să nu fie văzută în public și a stat mereu departe de lumina reflectoarelor. Este și ea pasionată de domeniul culinar, având o pasiune atât pentru gătit, dar și pentru redactare. Este autorul blogului Cristina Sima Beauty, unde vorbește despre tot felul de teme interesante.

Între timp, a urmat un curs de gătit preparate raw vegane. Împărtășesc aceeași pasiune, încă un punct ce îi ține și mai apropiați. Totuși, Florin este cel ce a reușit să se afirme prin reușitele sale în acest domeniu.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia luată chiar azi, 11 mai. O nouă eră
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro