Florin Cîțu, umilit grav de Marcel Ciolacu. Ce a putut spune liderul PSD despre el, după ce a fost propus ca viitor premier

Marcel Ciolacu, acuzatii grave la adresa lui Cîțu

Marcel Ciolacu a criticat aspru propunerea liberalilor cu privire la ocuparea funcției de viitor premier al Guvernului de către Florin Cîțu. Liderul PSD insistă asupra faptului că PNL nu a înțeles mesajul trimis de români prin votul lor, astfel că PSD nu va vota în Parlament această propunere.

Liderul PSD, cuvinte grele la adresa ministrului Finanțelor

Vestea propunerii lui Cîțu ca premier al noului Guvern a șocat mai mulți parlamentari, pe semne că existau antipatii vechi. În urmă cu puțin timp, Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pe Facebook în care își exprimă public dezacordul vizavi de propunerea din partea PNL, dând asigurări că PSD nu va vota niciodată o asemenea opțiune rușinoasă.

Acesta îl numește pe Cîțu „groparul economiei”, iar în finalul mesajului, el îi instigă pe cetățeni la revoltă împotriva sistemului și a curselor false care li se pregătesc.

“Peneliștii n-au înțeles absolut nimic din votul românilor! Să îl propui premier pe Cîțu – groparul economiei românești este o mare mare bătaie de joc!!!

Acești inconștienți sunt interesați doar de ciolan, în timp ce sute de oameni mor zilnic de virus. Nu le pasă absolut deloc de oameni, pentru că altfel ar fi votat propunerea PSD- doctorul Alexandru Rafila.

Tot ce vor este să mai fure în continuare și să mai împrumute câteva zeci de miliarde de euro pentru buzunarele clientelei politice.

Românii i-au sancționat prin vot, pe toți, nu doar pe Orban! Nu mai au nicio legitimitate! PSD nu poate vota niciodată o asemenea rușine de propunere! Iar dacă USR și UDMR o vor face atunci vor fi părtași la această catastrofă națională!

Cred că este momentul ca românii să se revolte împotriva celor care vor să le confiște votul!”, a fost mesajul acestuia pe Facebook.

Reacția liderului AUR la propunerea PNL pentru funcția de premier

George Simion, una dintre cele mai noi și mai dezbătute figuri pe scena politică, și-a arătat și el dezacordul față de ocuparea funcției de premier de către Florin Cîțu.

„O glumă. Probabil este o cacealma pe care preşedintele Klaus Iohannis o foloseşte în negocierile cu celelalte forţe politice cu care intenţionează să-şi impună Guvernul. Florin Cîţu nu poate fi o propunere serioasă de prim-ministru”, adeclarat George Simion, la B1.

Liderul AUR a precizat că nu va intra în nicio coaliție, iar cu privire la propunerile actuale de premier, respectiv Florin Cîțu (PNL), Alexandru Rafila (PSD) sau Dacian Cioloș (USR PLUS) a declarat că niciunul nu l-a convins.

George Simion a anunțat, de asemenea, că până în acest moment nu a discutat cu niciunul dintre partid, însă așteaptă negocieri „dacă vor avea nevoie de votul nostru”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI