Florin Cîțu pedepsește greviștii de la metrou. Ce sancțiune aspră are pentru ei

Florin Cîțu pedepsește greviștii de la metrou. Ce sancțiune aspră are pentru ei
Florin Cîțu anunță sancțiuni aspre în dreptul angajaților Metrorex care au protestat spontan zilele trecute

Florin Cîțu urmează să îi pedepsească pe angajații care au înfăptuit zilele trecute greva spontană de la metrou. Care este sancțiunea aspră pe care o vor primi aceștia? Bucureștenii care au suferit aspru în urma deciziei lor se bucură de decizia oficialului.

Florin Cîțu, sancțiuni pentru angajații Metrorex de la protestul spontan

Premierul Florin Cîțu a anunțat că prejudiciul creat în urma grevei spontane din cursul zilei de vineri va fi acoperit de greviști. Șeful Guvernului a declarat că participanților li se va reduce salariul cu o zi din cauza hotărârii lor care i-a dat peste cap pe bucureșteni și a aglomerat inutil traficul oricum terifiant din Capitală.

Oficialul susține că prejudiciul creat de greva angajaților de la metrou va fi recuperat în totalitate de la participanți, urmând ca cei de la cârma Metrorex să stabilească cine a fost părtaș la eveniment și să dispună reducerea salariilor. Premierul a mai detaliat că nimeni nu este mai presus de lege, asigurându-i pe români că acțiunile ilegale de vineri sunt pedepsite.

„Nimeni nu este mai presus de lege! Și ca să mă asigur, acestea sunt măsurile pe care le impun, ca urmare a acțiunii ilegale de la metrou, condusă de fostul deputat PSD, Ion Rădoi: recuperarea prejudiciului la nivelul societății comerciale și imputarea sumei stabilite ca prejudiciu celor care se fac vinovați; constituirea Metrorex ca parte civilă în evantualele procese de recuperare a daunelor; Metrorex va stabili clar cine a participat la acțiunea ilegală și va reduce salariul acestora cu o zi”
Florin Cîțu (Sursa: facebook.com)

#româniitrebuiesăștie

– recuperarea prejudiciului la nivelul societății comerciale și imputarea sumei stabilite ca prejudiciu celor care se fac vinovați;
– constituirea Metrorex ca parte civilă în eventualele procese de recuperare a daunelor;
– Metrorex va stabili clar cine a participat la acțiunea ilegală și va reduce salariul acestora cu o zi;
– instituțiile statului trebuie să-i ajute pe cetățenii și societățile comerciale să recupereze pierderile cauzate de acțiunea ilegală;
– sesizări penale care au fost deja făcute.

Concluzia oficialului: „În mandatul meu nu voi permite să fim șantajați de un grup de oameni organizați în stil mafiot. Așa cum e firesc, orice negociere se va face cu respectarea strictă a legii. REFORMA companiilor de stat continuă!”

Comunicat Metrorex – 600 de sindicaliști și comercianți au protestat și au refuzat dialogul

„Începând cu ora 23.30, conducerea Metrorex i-a invitat în repetate rânduri la dialog social civilizat pentru a discuta cerințele lor. Aceștia au refuzat dialogul și au ocupat abuziv și ilegal calea de rulare, făcând imposibilă pornirea metroului. În momentul de față sunt circa 600 de participanți la acest protest. Trebuie menționat că angajații Metrorex care trebuiau să asigure mersul trenurilor astăzi s-au prezentat la serviciu normal. Acțiunea de protest e ilegală, perturbă ordinea publică și împiedică desfășurarea în condiții normale a transportului de călători în București. Metrorex își rezervă dreptul de a folosi toate mijloacele legale la dispoziție pentru a opri această ilegalitate”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI