Florin Cîțu pare că vine cu bani de acasă pentru economia României. Ce spune despre ‘țeparii’ PSD

Florin Cîțu s-a dezlănțuit în timpul dezbaterii moțiunii simple îndreptate împotriva sa. Ministrul Finanțelor i-a numit ”țepari” pe PSD-iști, afirmând că ar trebui să fie anchetați penal. Furia împotriva opoziției l-a făcut să dezvăluie și că vine cu bani de acasă pentru a salva un crâmpei din economia României.

Florin Cîțu, cu bani de acasă pentru economia României. Ce spune despre ‘țeparii’ PSD

Florin Cîțu i-a criticat dur pe PSD-iști în timpul dezbaterii moțiunii simple împotriva sa, numindu-i ”țepari” pentru că nu ar fi plătit facturile IMM-urilor care au câștigat finanțare prin programele guvernamentale din anii 2017-2019. El a acuzat parlamentarii PSD de sabotarea acțiunilor guvernului în timpul pandemiei, afirmând că ar trebui să fie anchetați penal pentru că au încercat să stopeze în parlament inițiativele guvernamentale. În schimb, despre el a spus că este un ministru ”precaut și responsabil” și a dat ca exemplu împrumutul la dobânzi negative luat de Ministerul de Finanțe în februarie.

„Sunteți niște țepari, ați promis bani IMM-urilor în 2017 și nu le-ați plătit facturile, a trebuit să le plătim noi când am venit la guvernare. Oamenii care au crezut în promisiunea PSD, încă plătesc rate la creditele – punte luate atunci”, a spus ministrul de la tribuna Parlamentului.

Florin Cîțu pare că vine cu bani de acasa pentru economia României. Ce spune despre 'țeparii' PSD
Postarea ministrului Florin Cîțu din mediul online: a trebuit să pun eu bani să plătesc facturile restante

La scurt timp după ieșirea sa din Parlament, ministrul Cîțu a postat pe Facebook câteva clarificări, alături de o ”surpriză”. Oficialul a încheiat susținând că, la start-up nation, a fost nevoie să pună bani la rectificare pentru a se plăti facturile restante de doi ani ale celor din PSD.

„#RomaniiTrebuieSaStie P.S. La start-up nation a trebuit sa pun eu bani la rectificare sa platesc facturi restante de doi ani de zile ale teparilor de la PSD”, a spus Cîțu pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI