Florin Cîțu, dezamăgit de Ludovic Orban pentru că nu a reacționat la jignirile Dianei Șoșoacă: „M-a întristat și m-a deranjat”

Florin Cîțu, dezamăgit de Ludovic Orban pentru că nu a reacționat la jignirile Dianei Șoșoacă: „M-a întristat și m-a deranjat”
Florin Cîțu, deranjat de comportamentul lui Ludovic Orban în Parlament Sursă foto: gov.ro

Diana Șoșoacă s-a remarcat din nou în plenul Parlament, acuzând Guvernul pentru gestionarea greșită a pandemiei. Aceasta s-a prezentat în fața colegilor cu un sac de plastic, similar cu cel în care au fost înmormântați pacienții morți din cauza infecției cu Covid-19. Pe lângă succesul avut de Guvernul actual în fața moțiunii de cenzură, Florin Cîțu s-a arătat deranjat de reacția colegului său Ludovic Orban, care nu a intervenit atunci când Diana Șoșoacă a fost nepoliticoasă.

Diana Șoșoacă, mărul discordiei între Cîțu și Orban

Premierul Florin Cîțu nu a rămas indiferent în fața afirmațiilor făcute de Diana Șoșoacă, marți, în timpul ședinței de plen în care a fost respinsă moțiunea de cenzură împotriva Guvernului. Aceasta i-a spus liderului PNL că are nevoie de “două-trei minute” pentru a-l scăpa de premierul Cîțu, moment în care Ludovic Orban nu a reacționat în niciun fel, lăsând de înțeles că ar avea nevoie să fie apărat de senatoarea independent.

„În Parlamentul României am văzut astăzi ceva care m-a deranjat și care m-a întristat. Am văzut cum un senator independent a cerut două minute ca să-l scape pe președintele Orban de Cîțu.

Ce m-a deranjat și m-a întristat a fost faptul că nu a existat nicio reacție din partea președintelui Orban la această declarație. Nu cred că are nevoie de cineva (să-l apere), sau nu știu, poate că are”, a afirmat premierul, potrivit Digi24.

Imediat după afirmațiile făcute, Diana Șoșoacă a plecat de la tribuna Parlamentului, punându-i în fațapremierului un sac negru de plastic.

„Când vă uitați în urmă pe mâinile dvs și al întregului Guvern stă sânge. Acesta e sacul în care au fost închiși oamenii care au murit în pandemia Covid. Au fost duși și aruncați în gropi ca niște câini”, a declarat Șoșoacă, în fața tuturor.

Aceasta fost scoasă afară de chestori, la solicitarea președintelui Camerei Deputaților: „Doamna senator, comportați-vă civilizat și nu vă bateți joc de această instituție. Chestorii, luați sacul”, a solicitat Ludovic Orban.

Scandal de zile mari în “culisele” Parlamentului

În urma cererii lui Ludovic Orban, senatorul USR PLUS Sergiu Cosmin Vlad, chestor al Senatulul a fost agresat fizic de Diana Șoșoacă, în timp ce aceasta făcea un live transmis pe o rețea de socializare.

„Fizic am fost agresat. M-a prins de față. Era pe live-ul ei, filma, în timp ce m-a prins de față și de nas. Fizic m-a agresat. Mi-a spus dă-mi sacul. I-am zis dar luați-l. I-am zis că la așa agresiuni fizice nu mă mir că e la al treilea divorț.

M-a prins de nas și mi-a zis dă-mi sacul de acolo. Eu sunt chestor, eu trebuie să asigur ordinea în sala de plen. Mă gândesc să îi fac plângere penală, pentru că este o agresiune fizică”, a transmis senatorul USR PLUS.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI