Florin Călinescu, dezvăluiri neștiute despre cancerul de piele. Cum l-a descoperit

de: Bișinicu Andreea
19 05. 2022

Florin Călinescu a trecut prin momente dificile acum trei ani de zile, când a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare, cancer de piele. Cum a descoperit celebrul actor că ceva nu este în regulă. Ce i-au spus medicii după un consult banal. Îi apăruse ceva pe nas.

Florin Călinescu s-a vindecat de cancer de piele

Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din România, fiind apreciat de milioane de fani din toate colțurile României. Deși a fost dintotdeauna o persoană discretă în ceea ce privește viața sa privată, recent, Florin Călinescu a povestit drama prin care a trecut acum trei ani de zile.

Fostul jurat de la Românii au Talent a fost diagnosticat cu o formă ușoară de cancer de piele, veste care l-a dat peste cap, la acea vreme. Actorul a povestit, cu un nod în glas, momentele dificile prin care a trecut și metoda banală prin care a aflat că are o problemă de natură oncologică.

„Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii.

Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!”, a declarat Florin Călinescu.

„Intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui!”

După ce medicii i-au dat verdictul, Florin Călinescu a făcut tot posibilul pentru a se vindeca de cumplita boală. Drept urmare, vedeta a apelat la microchirurgia Mohs, o tehnică revoluționară în tratarea unei astfel de afecțiuni.

„Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine.

Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar. E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul.

N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Acum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva.

În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather”, a mai dezvăluit actorul.

În prezent, Florin Călinescu se simte foarte bine și a depășit problemele de sănătate care l-au măcinat în urmă cu trei ani de zile.