Florin Călinescu despre Mircea Diaconu și candidații la președinția României. ”Să votăm!”

Florin Călinescu despre Mircea Diaconu și candidații la președinția României. ”Să votăm!”

Florin Călinescu și-a spus părerea sinceră despre candidații înscriși în cursa alegerilor prezidențiale. Cu doar câteva zile înainte de alegerile care vor avea loc duminică, pe 10 noiembrie 2019, vedeta de la PRO TV a făcut mai multe declarații neașteptate. Mai mult, toate acestea au venit cu câteva ore în urmă, când bărbatul cu renume în televiziune a spus ce crede și despre Mircea Diaconu.

Florin Călinescu despre Mircea Diaconu și candidații la președinția României

Florin Călinescu le-a împărtășit fanilor săi de pe Facebook câteva opinii clare, legate de alegerile prezidențiale. Acesta a transmis live pe contul său de pe rețeaua socială, miercuri, și a făcut declarații la care nimeni nu se aștepta. Intenauții l-au putut auzi pe juratul de la „Românii au talent”, când și-a spus ofurile legate de cursa pentru Cotroceni. Mai mult, sondajele arată că pe primele patru poziții, candidații preferați de alegători sunt Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Dan Barna, dar și Mircea Diaconu.

Florin Călinescu despre Mircea Diaconu și candidații la președinția României. ”Să votăm!”
Juratul emisiunii de talente de la PRO TV și-a spus părerea sinceră legată de candidații la preșidenția României

„M-au solicitat foarte mulți cetățeni, în legătură cu aceste alegeri prezidențiale și tot ce pot să vă spun e că nici eu personal, nici Partidul Verde nu cred că recomandă pe cineva. Dacă partidul nu a putut produce un candidat propriu pentru acest moment, observăm cu atenție ceea ce se întâmplă pe piață. Fiecare este liber să își exprime opțiunea pentru fiecare dintre candidați. Nu fac acum niciun fel de considerație vizavi de niciunul dintre ei. Numărul mare însă de candidați arată pe de o parte ori o democratizare acerbă a realității românești. Sau o luare în derizoriu cum au făcut partidele, în mod special PSD, care a tăiat cât a putut din prerogativele primului cetățean din România, președintele țării.

Florin Călinescu îi îndeamnă pe români la vot

Deci fiecare poate vota conform gândirii proprii și așa cum am zis-o întotdeauna, conform conștiinței. Dacă vreunul dintre ei merită acest lucru, faceți-o fără ezitare. În primul rând, la vot toată lumea și să votăm. (…) Guvernul Dăncilă trebuia pus pe liber. Partidul Pro România nu s-a născut din munca cuiva, ci din fuga unora din PSD. E un partid care a ajuns la rândul său să vorbească despre trădare, asta deoarece unii au votat instalarea Guvernului Orban. (…) Pe de altă parte există USR-ul și PMP-ul, nelegate de conceptul de trădare, impus de PSD.”, a spus Florin Călinescu, în cadrul unei transmisiuni live, pe Facebook.

Florin Călinescu este tot mai implicat în lumea politică, iar dovadă e și faptul că și-a spus părerea atât de tranșant despre viitorul președinte al țării noastre. De asemenea, omul de televiziune și-a marcat debutul în mod oficial și în politică, atunci când a anunțat că este președintele Partidului Verde.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI