Florin Călinescu a jignit-o pe Irina Rimes la Românii au Talent. A fost lipsit de milă, Andra și-a cerut scuze imediat

de: Bișinicu Andreea
19 04. 2021

 O nouă zi, un nou scandal la Românii au Talent. De data aceasta, Florin Piersic nu a avut milă de Irina Rimes. Celebrul actor a desființat-o, în direct, pe fosta jurată de la Vocea României. A fost lipsit de milă, Andra și-a cerut scuze imediat. Ce a spus, mai exact. 

Florin Călinescu a jignit-o pe Irina Rimes la Românii au Talent

Cu toții știm că Florin Călinescu este cel mai vocal și controversat jurat de la Românii au Talent. Controversatul actor nu se dă în lături de la nimic atunci când simte nevoia să-și exprime opinia legat de artiștii din showbizul românesc. De data aceasta, Florin Călinescu a desființat-o, în direct pe Irina Rimes.

Florin Călinescu a criticat-o pe una dintre concurentele celei mai recente ediții Românii au Talent, după ce a ales să interpreteze una dintre melodiile fostei jurate de la Vocea României. Piesa „Nu știi tu să fii bărbat” l-a revoltat pe actor, care a spus că este un cântec foarte slab, spre nemulțumirea Andrei, care a sărit să-și apere colega de breaslă.

Florin Călinescu: Iubita mea, piesa e foarte proastă și cred că de asta te dezavantajează.

Andra: Nu e, nu e.

Florin: Nu știu cine o cântă, dar…

Andra: Irina Rimes o cântă. Îmi cer scuze pentru părerea mea

Florin: E o melodie foarte proastă! Ea chiar crede că e mişto piesa asta?

Andra: Este o piesă foarte frumoasă.

Florin: Haide, măi, lăsați-mă în pace, doamna Andra.

Andra: Iertați-mi părerea.

Florin: Melodia e slabă și moldoveanca o cântă cam aiurea. Suntem noi ospitalieri, dar nu pun botul la aşa ceva. Nu mai fiţi aşa…”

Ce l-a sfătuit Florin Călinescu pe Smiley, înainte de a deveni tată

Dialogurile spumoase dintre cei patru jurați de la Românii au talent au făcut, mereu, deliciul publicului. În ediția de vineri, 16 aprilie, Florin Călinescu și Andra i-au dat sfaturi lui Smiley despre viața de părinte, emisiunea fiind filmată înainte ca frumoasa Gina Pistol să nască.

Momentul amuzant a fost atunci când actorul a glumit, spunând că părinții Ginei, cu siguranță, și l-ar fi dorit pe Fuego sau Cătălin Crișan ginere, în locul lui Smiley.

Andra: „Primele luni nu sunt ușoare. Colicii și toate cele…”

Florin Călinescu: „Eh, până la un an doi se duce la Pitești aia mică, mai stă și pe acolo.

Smiley: „E ușor, nu cred că va fi atât de greu.”

Andra: „Până la urmă, e primul copil.”

Florin Călinescu: „Ea are părinți? De unde sunt, din București?”

Smiley: „Da, din București. Ei sunt în București.”

Florin Călinescu: „Altceva era Fuego. Soacră-sa să fi zis – da, și Smiley e drăgut, dar Fuego, Cătălin Crișan, ăștia, Enache, adică ăștia care cântă, știi?