Florin Busuioc, vești excelente despre vremea din România: ‘E de bine’. Ce ne așteaptă luni

Florin Busuioc, vești excelente despre vremea din România: ‘E de bine’. Ce ne așteaptă luni
Florin Busuioc, detalii despre vremea din România

Florin Busuioc a venit cu vești deosebit de bune despre vremea din viitorul apropiat din România. Cum va fi în țară în zilele ce urmează? Noile detalii sunt îmbucurătoare pentru cei care vor să să facă plimbări în aer liber în acest weekend.

Florin Busuioc, detalii despre vremea din România

Florin Busuioc este unul dintre cei mai longevivi și iubiți prezentatori ai rubricii meteo. Fanii acestuia nici nu-și văd după-amiaza fără anunțurile sale. Datorită faptului că este extrem de plăcut de public, producătorii au profitat și l-au introdus ușor în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vedeta comentează extrem de transparent cele mai ciudate, amuzante sau alarmante știri ale săptămânii, dar desigur că începe cu mesajul mult dorit despre vreme. Iată că în emisia de azi a venit numai cu detalii fericite pentru cei care doresc să se plimbe în parc sau să facă o excursie la munte.

Avem parte de vreme bună în toate zonele teritoriului, iar ploile se pare că ne-au părăsit cel puțin pentru o perioadă. În partea de est și sud-est temperaturile vor fi mai modeste, dar în restul țării avem temperaturi normale perioadei în care ne aflăm. 

“Vremea e de bine. Mâine e răcorică, cel mult 21-22 de grade Celsius prin Timișoara, dar duminică aveam chiar 23. Luni 25 de grade Celsius, temperaturile în vest mai mari decât cele normale perioadei.

În est și sud-est temperaturile sunt mai modeste, iar în restul țării sunt temperaturi normale. Nu mai vin ploi prea multe, doar în Dogrogea ceva burniță slabă, dar în rest e soare și vreme foarte frumoasă”, a detaliat Florin Busuioc în ediția de azi a emisiunii ‘La Măruță’, de la Pro TV.

S-a enervat în direct

O știre din Covasna l-a făcut să reacționeze dur în direct. Acesta a fost de-a dreptul enervat de remarca făcută de doi polițiști unei femei. Doi oameni ai legii i-au cerut celei din urmă să părăsească perimetrul pentru că din cauza ei nu se poate vedea radarul.

„Era și marea femeia aia cum să nu. Am văzut-o în imagini… Nu că nu vedea polițistul radarul de ea… Cum poți să-ți permiți să fii atât de nesimțit?? Cum să fii atât de nesimțit? Cum să vorbești în halul ăsta cu un pieton.

Sunt convins că s-a demarat o anchetă și se vor lua măsuri pentru că mi se pare absolut aberant un om al legii, un model de moralitatea să facă un asemenea lucru”, a spus Florin Busuioc în emisiunea ‘La Măruță’.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI