24 ian. 2020 | 16:11

Florin Busuioc trage un semnal de alarmă. Ce se întâmplă cu vremea în lume

Știri generale
Florin Busuioc trage un semnal de alarmă. Ce se întâmplă cu vremea în lume
Florin Busuioc trage un semnal de alarmă. Ce se întâmplă cu vremea în lume

Florin Busuioc trage un semnal de alarmă despre ceea ce se întâmplă cu vremea peste tot prin lume. Invitat în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, acesta spune că nu este deloc normal ceea ce se întâmplă cu temperaturile.

Florin Busuioc trage un semnal de alarmă

Busu`, așa cum îl știe toată lumea, a făcut afirmații cât se poate de alarmante în privința vremii, nu doar din România, ci de peste tot în lume. Temperaturile anormale îi preocupă pe specialiștii în meteorologie, care au căzut de comun acord că asistăm la o schimbare dramatică din punct de vedere climatologic.

„Nu e normal ce se întâmplă acum. Este total greșit. În sudul Americii, ninge. În Siberia sunt 20 de grade. E alarmant! Nu este OK ce se întâmplă, iar domnul Trump spune ca în America ninge. Dar în restul lumii???”, a declarat acesta.

Cum va fi vremea în weekend în România

Vremea va fi anormal de caldă comparativ cu perioada climatologică la care ne aflăm, anunță ANM. În regiunile Dobrogea și Bărăgan, temperaturile nu vor scădea, fiind combarabile cu cele înregistrate în cursul zilei de astăzi.

În Sudul Moldovei și în Nordul Munteniei, valorile scad puțin, dar atmosfera va fi însorită, iar vântul va bate slab. O vreme frumoasp vom avea și în sudul țării, acolo unde acul termometrelor indică maxime de 9 grade C, în județele din Nordul regiunii.
Sâmbătă, maximele termice vor fi cuprinse între 3 grade (la Miercurea Ciuc) și 14 grade Celsius la Drobeta, iar duminică, temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 14 grade, cu cele mai mari în sud-vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară in vest unde vor fi local și precipitații predominant sub forma de ploaie. Izolat se va instala și poleiul. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Izolat vor fi condiții de ceață. Și în Capitală, vremea va fi deosebit de frumoasă, ca pentru luna martie.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Adela Popescu își face casă cu gândul la nurori. „Nu am nicio șansă”
EVZ.ro
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Spynews
Amendă de 3.300 de lei. Este obligatoriu să le ai montate pe mașină. Legea e lege!
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Mediaflux
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro