Florin Busuioc, criză de nervi în fața lui Cătălin Măruță: ‘Cum să fii atât de nesimțit’

de: Ana Chivu
01 10. 2021

Florin Busuioc a avut o criză de nervi în emisiunea lui Cătălin Măruță. Acesta a fost neplăcut surprins de o veste și a reacționat pe măsură. Ce s-a întâmplat în ediția de azi de la Pro TV?

Florin Busuioc, plini de nervi în show-ul lui Cătălin Măruță: reacția lui a spus totul

Florin Busuioc a fost și în această ediție prezent în emisiunea ‘La Măruță’ de la Pro TV. Acesta i-a anunțat pe români cum va fi vremea la finalul săptămânii curente și în viitorul apropiat, ulterior a început să comenteze știrile care au șocat pe toată lumea recent.

Celebrul prezentator al rubricii de meteo s-a enervat la culme din cauza celor pe care le-a luat la cunoștință. Acestuia i s-a părut de-a dreptul incredibil modul în care doi oameni ai legii s-au comportat cu un cetățean.

„Era și marea femeia aia cum să nu. Am văzut-o în imagini… Nu că nu vedea polițistul radarul de ea... Cum poți să-ți permiți să fii atât de nesimțit?? Cum să fii atât de nesimțit? Cum să vorbești în halul ăsta cu un pieton.

Sunt convins că s-a demarat o anchetă și se vor lua măsuri pentru că mi se pare absolut aberant un om al legii, un model de moralitatea să facă un asemenea lucru”, a spus Florin Busuioc în emisiunea ‘La Măruță’.

Context

Doi polițiști din Covasna sunt cercetați după ce au jignit o femeie. Aceștia i-au strigat, aflați fiind în timpul muncii, că ‘e prea mare’ și nu ‘mai văd radarul’ de ea. Aceasta i-a atras atenția polițistului că nu poate traversa pentru că nu este trecere în locul cu pricina, iar agentul i-a răspuns:

‘Nu contează, te las eu!’ În imaginile filmate în mașina de Poliție se poate observa cum un agent își scoate capul pe geam și strigă la femeie: ”Treci pe partea ailaltă. Aşa, da. Că nu mai văd aici. Eşti prea mare, nu mai vede radaru’ de tine. Dă-te pe partea ailaltă. Nu contează, te las io”.

Răspunsul oficialului

Filmarea de 25 de minute a devenit la scurt timp virală. Cele întâmplate au avut loc în urmă cu 7 zile. Cei doi oameni ai legii sunt la moment cercetați disciplinar pentru fapta comisă. Primarul orașului Covasna a anunțat pe contul său de Facebook că a cerut o anchetă în cazul polițiștilor:

„Luând act de limbajul/modul/tonul în care își permit cei doi protagoniști ai filmului să se adreseze unui pieton, unei femei, să o batjocorească pe aceasta prin comentariile lor total deplasate și străine oricăror norme de deontologie profesională – de genul «treci pe partea ailaltă!»,

«…că te ia mama dracu…!», «…hehehe!», «…ești prea mare, nu mai vede radarul de tine!», «…hehehe… nu contează, …dar nu te las eu…!», inclusiv o expresie licențioasă ce se aude în șoaptă, îmi exprim în mod public indignarea și dezaprobarea față de asemenea comportamente și manifestări ale angajaților oricăror instituții publice!”, a scris oficialul.