Florile de toamnă care îți transformă casa sau grădina. De ce este bine să le ai în locuințe

Florile de toamnă care îți transformă casa sau grădina. De ce este bine să le ai în locuințe
Care sunt florile de toamnă potrivite pentru casa ta

Toamna se numără bobocii și se plantează cele mai frumoase și colorate flori în grădină. Chiar dacă primăvara este cunoscută precum anotimpul florilor, lunile de toamnă ne bucură și ele privirile și simțurile cu plante frumos mirositoare și viu colorate. Ce flori de toamnă sunt cele mai populare în septembrie, octombrie și noiembrie și de ce este indicat să le ai în casă sau grădină.

Care sunt florile de toamnă potrivite pentru casa ta

Cine a zis că toamna nu ne putem bucura de mireasma îmbietoare a florilor? Cele mai frumoase plante se cunosc după cromatica petalelor, desigur, iar flori precum trandafirul, crinul, floarea soarelui sau crizantema sunt doar câteva dintre favoritele românilor de pretutindeni. Iată care sunt cele mai populare flori de toamnă pe care le poți planta chiar la tine în grădină.

Trandafiri

Florile iubirii sunt preferate de către toată lumea, fie că vorbim despre adolescenți îndrăgostiți sau persoane mature care se bucură de o poveste de iubire de mai bine de 40 de ani. Albi, roz, roșii sau portocalii, trandafirii sunt extrem de estetici și au un miros încântător. Aceștia pot fi plantați în grădină sau agățați la nivelul balconului, în ghivece.

Crizanteme

Cele mai populare flori tomnatice sunt, fără doar și poate, crizantemele. Aceste plante sunt asemănătoare cu margaretele și fac parte din familia Asteraceae, fiind înrudite cu gălbenelele și daliile. Crizantemele vin în diferite culori și mărimi și sunt perfecte pentru grădina ta de toamnă.

Anemonele

Aceste flori de toamnă se adaptează perfect temperaturilor joase din sezonul ploios. Culoriile vii și parfumul îmbietor sunt atuurile sale, iar grădina ta va arăta senzațional atunci când vei planta câteva ghivece cu aceste plante minunate. Albe, roșii, roz sau mov, anemonele reprezintă un spectacol vizual unic pe care nu ai cum să-l ratezi în luna septembrie.

Ochiul boului

Ochiul boului este o floare aparte, denumită și callistephus chinensis. Această plantă este originară din Extremul Orient, mai precis din Japonia și China. Ochiul boului este o floare decorativă și este una dintre vedetele sezonului tomnatic. Floarea vine în diferite culori precum roz, roșu, mov și alb, completând perfect tabloul estetic al grădinii tale.

Crinii

Nu degeaba i se spune crin imperial. Această floare supremă a regnului floral are un parfum unic, care împrospătează întreaga casă. Albi și roz, crinii sunt considerați simbolul purității și al fericirii. Se spune că persoanele care plantează crini în grădină sau pun crini în camera de zi vor avea noroc în dragoste.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI