Florentin Pandele, despre suferința Gabrielei Firea. Cine este trădătorul care „i-a înfipt cuțitul în spate”

Florentin Pandele, despre suferința Gabrielei Firea. Cine este trădătorul care "i-a înfipt cuțitul în spate"

Florentin Pandele, cel care a câștigat un nou mandat de primar în Voluntari, a explodat în public, după ce soția sa a fost înșelată de persoane pe care familia le considera prietene. Acesta aduce acuzații grave la adresa lui Victor Ponta, pe care îl învinovățește de trădare.

Florentin Pandele, înșelat de prietenii apropiați

Soțul Gabrielei Firea pare să nu-și poată reveni după ce soția sa a pierdut bătălia pentru funcția de Primar General al Capitalei. Deși multă lume nu credea că va fi posibilă o asemenea situație, iată că Gabriela Firea a fost învinsă de Nicușor Dan. Pentru acest lucru, familia fostului edil are mai multe explicații, printre care și trădarea din partea celor apropiați.

În cursul serii de luni, Florentin Pandele a dezvăluit că cea mai mare dezamăgire a sa este Victor Ponta, colegul căruia i-a stat alături trup și suflet atunci când a avut nevoie, inclusiv în 2016, atunci când și-a depus candidatura. Acesta este acuzat de complot alături de primarul sectorului 3 pentru a-i înfige cuțitul în spate soției sale.

”Am fost și încă sunt supărat doar 99% pe Victor Ponta, pentru că el și-a adus contribuția alături de fostul și actualul primar de la sectorul 3 să îi înfigă cuțitul în spate lui Gabi și nu se fac lucruri din astea.

Îmi aduc aminte, Gabi și noi, toată familia, am suferit mai bine de 2 ani de zile pentru că am fost trup și suflet cu Victor când a candidat în anul 2016. Dar este istorie. Iar oamenii politici au stomacul tare și trebuie să uite imediat ce se încheie o luptă politică”, a declarat acesta în cadrul emisiunii “Subiectiv”.

PSD, rivalul de temut al Gabrielei Firea

Un alt vinovat pentru această luptă pierdută este chiar PSD-ul, care s-a temut de o posibilă nouă conducere a Bucureștiului de către Gabriela Firea, dat fiind faptul că existau anumite nereguli la bugetul Capitalei.

“Deci eu consider, cauzele care au considerat pierderea Bucureștiului, vinovatul principal este echipa PSD, echipa care s-a găsit la conducerea Ministerului Transporturilor pentru că fostul președinte al PSD nu a vrut să dea Centura la Primăria Capitalei, îi era frică de Gabriela Firea, ministrul Finanțelor care i-a ciuntit bugetul Capitalei, toți au spus că e 1 miliard și era 600 milioane.

Altă cauză, lovitura pe care i-a dat-o un fost coechipier cu 2-3 luni înaintea alegerilor. Putea să rămână să câștige împreună”, a declarat Florentin Pandele, potrivit antena3.

Cine își mai dorește să ajungă la Primăria Capitalei

Florentin Pandele nu s-a oprit cu acuzațiile la adresa lui Victor Ponta, subliniind faptul că este dezamăgit de lovitura pe care i-a dat-o întregii familii, deși nu ar fi fost frumos și normal acest lucru. Primarul Voluntariului a mai dezvăluit identitatea celui care vrea să ajungă cu orice preț la Primăria Capitalei. Acesta este Robert Negoiță, cel care a stat la pândă și i-a atacat soția pe la spate, atunci când a realizat că nu are șanse se izbândă.

”Victor avea tot interesul ca Gabi să nu crească foarte mult și să nu câștige Primăria Capitalei pentru că se legitima, eventual, la o candidatură în 2024, ceea ce eu nu îmi doresc și nici Gabi nu își dorește. Spun de Victor pentru că noi am fost niște oameni foarte loiali când Victor a avut nevoie de noi.

Deci nici Victor nu vrea, Robert Negoiță își dorește să câștige Primăria Capitalei, orice ar fi. A stat la pândă și când a simțit că nu are cum să candideze la Primăria Capitalei din partea PSD, a venit și i-a înfipt cuțitul în spate lui Gabi”, a adăugat Florentin Pandele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI