Flavia Groșan s-a umplut de bani? Cât ar câștiga pe lună acum, pentru consultațiile covid-19

Flavia Groșan s-a umplut de bani? Cât ar câștiga pe lună acum, pentru consultațiile covid-19
Medicul Flavia Groșan câștigă substanțial prin consultațiile telefonice și online

Medicul Flavia Groșan, persoana controversată a ultimelor zile, a scăpat de Colegiul Medicilor. Cu toate astea se pare că medicul profită de pe urma notorității. Medicul a ajuns să câștige sume consistente de pe urma cunsultărilor făcute online, sau telefonic.

Medicul Flavia Groșan câștigă substanțial prin consultațiile telefonice și online

După ce a intrat în atenția presei, dar și a Colegiului Medicilor Bihor, medicul Flavia Groșna nu mai face față cererilor din partea pacienților. Multe dintre consultațiile sale se desfășoară telefonic sau chiar în sistem online.

Conform Realitatea Plus TV, pentru o consultație, fie telefonică, fie online, medicul Flavia Groșan încasează pe lună aproximativ 30.000 de lei din consultațiile făcute. Aceleași informații spun că medicul are consultări programate până în luna mai. Cei care vor să-și facă o programare nu mai au cum, pe site-ul medicului fiind închise alte noi programări.

Tratamentul minune al medicului Flavia Groșan i-a pus pe jar pe mulți. Conform unor medici UPU SMURD Bihor, declarațiile sale i-au influențat pe unii pacienți în rău. Mulți dintre ei au refuzat tratamentele cu oxigen, după ce Flavia Groșan declara că acest tratament îi poate ucide.

”Este cumplit de greu. Flavia a contribuit din plin la acest aspect de a îngreuna viața personalului medical. Atitudinea ei s-a reflectat asupra întregii practici medicale și, din păcate, populația reacționează.

Au fost mai multe situații. Unele au fost chiar dramatice, în care pacienții se puneau în genunchi ca să ne roage să nu le administrăm oxigenul”, a declarat Hadrian Borcea, medic-șef la UPU SMURD Bihor.

Tratamentul medicului, contestat de specialiști

Deși nu se știe clar care ar fi tratamentul minune cu care medicul Flavia Groșan declară că a vindecat peste 1.000 de oameni, specialiștii contestă acest aspect și îi cer medicului să publice tratamentul.

Colegiul Medicilor Bihor s-a autosesizat, chemând medicul la audieri, sub suspiciunea de malpraxis. După audieri, concluzia CMB a fost că nu a încălcat nici o normă medicală și, deci, nu poate fi acuzată de malpraxis.

În apărarea sa, medicul Flavia Groșan spunea că nu ar fi declarat niciodată că tratamentele cu oxigen ar crea endem pulmonar, ci doar și-a expus modul de consultare și de aplicare al tratamentului său.

”Eu ştiu ce fac eu pacienţilor mei pe care îi tratez online. Eu nu văd pacienţii, mă iau după pulsoximetria pe care mi-o declară ei. Eu încep schema mea foarte repede, la primele simptome. Încerc să nu dau voie COVID-ului să pătrundă în plămân.

De regulă, pornesc de la concentraţii bunişoare, normale, de peste 95%. Categoric, unii încep tratamentul în alte părţi, în alte conjuncturi. Când ajung la mine după 10 zile, normal că mă confrunt cu o saturaţie mai mică. Încep schema mea. Prin combinaţia mea de medicamente încerc să le cresc oxigenul. În puţine cazuri am avut nevoie de oxigeno-terapie.”, povestește medicul Flavia Groșan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI