Fiul Monicăi Anghel, victimă la școală. Ce a pățit micuțul Aviv VIDEO
Aviv, fiul Monicăi Anghel, a fost hărțuit la școală. Mama sa, interpreta Monica Anghel, nu a dat detalii dacă incidentele au fost de ordin fizic sau verbal, dar cert este că micuțul a fost agresat, fapt pentru care a considerat că retragerea de la școala unde era înscris este una absolut necesară.
Fiul Monicăi Anghel, victimă la școală
Monica Anghel a fost nevoită să își retragă fiul de la școala unde studia, din cauza agresiunilor suferite. Aviv, fiul cântăreței, a fost victima bullying-ului, drama cu care, din păcate, mulți tineri se confruntă, fie adolescenți sau copii mai mici.
Monica Anghel a fost invitată la emisiunea Consilier de vedetă, de la Kanal D, unde a adresat mai multe întrebări pe tema acestui subiect dureros.
„Am o întrebare. Ce ar trebui să facem noi ca părinți în condițiile în care copilul vine acasă și este exasperat de bullying?”, a întrebat Monica Anghel.
De altfel, fenomenul bullyngului tinde să devină tot mai răspândit. Cei care fac glume pe seama altor persoane sau chiar ajung să devină violenți se confruntă cu probleme emoționale, fapt pentru care reacționează față de alți oameni.
În cele mai multe dintre cazuri se vorbește despre copii care nu primesc atenția părinților, nu au parte de susținere morală, motiv pentru care aceștia caută să se răzbune pe cineva pentru ceea ce ei trăiesc.
Bullying-ul, un fenomen care a existat întotdeauna
Însă un agresor nu își dă seama de problemele pe care le are și până ce acestea sunt depistate, acesta poate rău multor persoane. În acest caz intervin psihologii, dar mai ales părinții celor care sunt victime.
„Este esențial să fii lângă el. Trebuie să înțeleagă un lucru: bullying-ul a fost dintotdeauna și va rămâne constant în viața adolescenților și de ce nu și a adulților. Devine o problemă în momentul în care nu reușim să ne împăcăm cu ea.
Ca să fie foarte simplu și foarte clar pentru ei, trebuie să le explicăm bullying-ul așa: într-o parte sunt copiii noștri buni, frumoși și deștepți, iar în cealaltă parte sunt cei frustrați, cei dezamăgiți, cei neînțeleși.
Nu trebuie neapărat să fie răi, ci doar să simtă în acel moment al vieții că sunt nedreptățiți, neiubiți, neînțeleși. Aceștia vor să facă tot posibilul să ajungă la nivelul copiilor noștri, deasupra lor, în rai”, a precizat Felicia Akkaya, în emisiunea Consilier de vedetă.