Fiul lui Marcel Toader, apel disperat pentru Gabriela Cristea. Ce îi cere urgent

de: Bișinicu Andreea
09 07. 2021

Deși au trecut doi ani de la moartea lui Marcel Toader, dispariția controversatului om de afaceri încă-l bântuie pe fiul acestuia. Chiar și acum fiul lui, Maxilimilian, se străduiește să acopere datoriile lăsate în urmă de regretatul său părinte. Ce i-a cerut băiatul regretatului afacerist Gabrielei Cristea.

Fiul lui Marcel Toader, apel disperat pentru Gabriela Cristea

Fiul lui Marcel Toader o somează public pe Gabriela Cristea, una dintre fostele soții ale lui Marcel Toader, ca să înapoieze mașina pe care încă o deține, cumpărată pe firma răposatului om de afaceri.

După moartea lui Marcel Toader, Maximilian a rămas cu datorii imense în valoare de 170.000 de euro. Înainte ca pandemia de coronavirus să pună România pe jar, tânărul de 24 de ani a reuşit să vândă apartamentul din București de pe strada Ion Brezoianu unde a locuit tatăl său.

Cu banii obţinuți în urma acelei tranzacții, Maximilian a achitat datoriile acumulate pe firma “Bleu Ciel”, deținută de Marcel Toader, şi restanţele la întreţinere. Fiul regretatului afacerist mai are un hop de trecut: o sumă restantă de plătit, de circa 30.000 de euro, acest total  reprezentând ultima parte din datoriile rămase după decesul tatălui său.

„Tata m-a ferit de problemele financiare cât a trăit. După ce el nu a mai fost a trebuit să despic eu firul în patru. În momentul când a murit avea datorii de 170.000 de euro. Am vândut apartamentul în martie. Au mai rămas de dat 30.000 de euro.

A mai rămas și o mașină, care e cumpărată pe una dintre firmele lui și care e în posesia fostei soții, Gabriela Cristea. Ea trebuie să dea mașina înapoi. Mi-au cerut la succesiune toate actele de divorț, de la cele șase căsnicii ale tatălui meu”, a declarat Maximilian Toader în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

Gabriela Cristea, somată pentru a dat înapoi mașina cumpărată pe firma lui Marcel Toader

S-au iubit, s-au căsătorit, iar divorțul lor s-a terminat cu un scandal de zile mari, care a împânzit showbizul românesc. Gabriela Cristea și Marcel Toader nu au putut reveni la sentimente mai bune după separare.

Prezentatoarea tv l-a acuzat pe fostul ei soț că i-a furat din bani și nu a fost prezentă la înmormântarea acestuia în 2019, atunci când Toader s-a stins din viață.

La aproape doi ani de la moartea lui Marcel Toader, fosta lui soție Gabriela Cristea este chemată în instanță să predea cheile mașinii sale, un autoturism Volvo pe care l-a cumpărat și înregistrat pe numele firmei regretatului afacerist.

Momentan, firma este în insolvență, iar lichidatorul judiciar i-a deschis o acțiune civilă Gabrielei Cristea, prin care soția lui Tavi Clonda este somată să predea mașina pe care o are în folosință. În cazul în care nu poate preda mașina, vedeta va fi obligată să achite contravaloarea ei, o sumă de 42.500 de euro.