Fiul lui Joe Biden a pozat erotic! Imaginile cu el, gol-pușcă, au scăpat pe net înainte de alegeri

Fiul lui Joe Biden a pozat erotic! Imaginile cu el, gol-pușcă, au scăpat pe net înainte de alegeri
imagini șocante cu fiul lui Joe Biden

Un nou posibil scandal se întrevede în familia lui Joe Biden. Presupuse casete  cu Hunter Biden au fost încărcate pe un site chinezesc. Presa americană spun că site-ul ar avea legături cu Steve Bannon.

GTV publică imagini șocante cu fiul lui Joe Biden

Pe platforma video chineză GTV au fost partajate mai multe videoclipuri și imagini. Se pretinde că în imagini ar fi Hunter Biden, în scene cu caracter sexual explicit. Se mai spun că alte clipuri l-ar surprinde pe fiului lui Joe Biden, consumând droguri.

GTV este o filială a GTV Media Group, care a fost fondată de fostul consilier senior al lui Trump, Steve Bannon și miliardarul chinez Guo Wengui în aprilie 2020.

Clipurile au fost încărcate de un singur utilizator sâmbătă seara. Unul dintre videoclipuri îl acuză pe Joe Biden că este „100% controlat de partidul comunist chinez”. Nu este clar dacă filmările au venit de pe „laptopul din iad”, dar unele imagini par a fi de la un laptop terță parte.

Bannon a susținut că totul în scandalul Hunter este adevărat și l-a acuzat pe Joe Biden că a câștigat un procent de 10% din afacerile fiului său. Filmările au fost, de asemenea, cenzurate pe Reddit. Nu pare să existe nicio confirmare că filmările sunt legitime, deocamdată. Presupusele casete sexuale l-ar arăta pe Hunter Biden consumând droguri și implicat în acte sexuale cu mai multe femei. Filmările au fost încărcate pe o platformă video digitală chineză. Platforma aparține lui Steve Bannon și a miliardarului chinez Guo Wengui.

Hunter Biden și ”laptopul din iad”

Bannon a fost arestat și acuzat în august pentru fraudarea donatorilor la inițiativa zidului de frontieră mexican. Conform presei acesta a avut acces la conținutul unui hard disk despre care se crede că aparținea lui Hunter Biden. Eliberarea presupuselor videoclipuri și imagini private, explicite ale lui Biden vine cu doar 10 zile înainte de alegerile prezidențiale, în timp ce familia Trump își continuă cruciada pentru a descrie familia Biden ca fiind coruptă.

Fiul lui Joe Biden a pozat erotic! Imaginile cu el, gol-pușcă, au scăpat pe net înainte de alegeri
Hunter Biden și Joe Biden

New York Post a distribuit un raport pe 14 octombrie care dezvăluia că un laptop care ar fi aparținut lui Hunter Biden a fost lăsat la un atelier de reparații de computere Wilmington, Delaware, în aprilie 2019, iar proprietarul magazinului, John Paul Mac Isaac, l-a dat autorităților după ce a văzut ce se afla în interior.

Se spune că laptopul și hard disk-ul conțin e-mailuri care ar presupune că îl implică pe Joe Biden în relațiile de afaceri externe ale fiului său în perioada în care a fost vicepreședinte. Campania Biden a negat faptul că a comis vreo acțiune greșită în timpul său în funcție. În timpul dezbaterii prezidențiale de săptămâna trecută, candidatul democrat a spus: „Nu am luat niciun ban din vreo sursă străină vreodată în viața mea”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI