Fiul lui Ilie Dumitrescu, condamnat la închisoare. Ce sentință a primit pentru ilegalitatea comisă

Fiul lui Ilie Dumitrescu, condamnat la închisoare. Ce sentință a primit pentru ilegalitatea comisă
Fiul lui Ilie Dumitrescu, condamnat la închisoare. Ce sentință a primit pentru ilegalitatea comisă

Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost condamnat de către Tribunalul București la 2 ani și patru luni de închisoare cu suspendare.

Fiul lui Ilie Dumitrescu, condamnat la închisoare

Sică Dumitrescu a primit această pedeapsă pentru trafic de droguri, iar judecătorii au stabilit ca acesta să fie supravegheat timp de 2 ani, perioadă în care fiul fostului fotbalist trebuie să meargă la un program de reintegrare socială.

În plus, el va trebui să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității, în cadrul Administrației Domeniului Public Sector 2 sau Sector 6.

Magistrații i-au luat tânărului probe biologice pentru profilul genetic în Sistemul Național de Date Genetice Judiciare. El a fost condamnat la 2 ani și trei luni de închisoare cu suspendare, însă decizia nu este definitivă și poate fi atacată.

Procurorii DIICOT au primit informația conform căreia o persoană vinde cocaină în București. Aceștia l-au identificat pe Sică Dumitrescu, cu ajutorul unui investigator sub acoperire. Tânărul a fost prins la începutul anului că vindea cocaină în valoare de 1.350 de lei.

A fost prins în flagrant în timp ce vindea cocaină

A fost audiat la DIICOT și s-a stabilit trimiterea în judecată a dosarului, iar Sică Dumitrescu a fost acuzat de trafic de droguri de mare risc și complicitate la trafic de droguri.

„Prin rechizitoriul din data de 24.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Prin actul de sesizare s-a reținut faptul că, la data de 14.01.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană desfășoară activități de comercializare de cocaină pe raza municipiului București.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la data de 18.01.2021, în apropierea unui restaurant din centrul capitalei, cei doi inculpați au comercializat către o persoană o cantitate de cocaină, în schimbul sumei de 1.350 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI