Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, mesaj copleșitor după ce acesta și-a acoperit tatuajul cu el. „Copiii nu ai cum să-i lași în urmă”

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, mesaj copleșitor după ce acesta și-a acoperit tatuajul cu el. „Copiii nu ai cum să-i lași în urmă”
Mihai Zmarandescu, suparat tare pe tatal lui

Luptătorul Cătălin Zmărăndescu nu mai ține legătura cu copiii din prima căsătorie, așa cum au dezvăluit chiar ei, Mihai și Alexandra. Luptătorul și-a refăcut viața, iar partenera sa actuală i-a oferit doi copii. Astfel, Cătălin Zmărăndescu a hotărât să-și acopere tatuajul cu fiul lui, Mihai. Fiul lui Cătălin Zmărăndescu a avut un mesaj copleșitor după ce a aflat că tatuajul cu el a fost transformat de tatăl lui.

Scandal între Cătălin Zmărăndescu și fiul său. Ce mesaj i-a transmis Mihai după ce a aflat că tatăl lui și-a acoperit tatuajul cu el

Un nou scandal zguduie showbiz-ul din România. Protagoniști sunt Cătălin Zmărăndescu și fiul lui, Mihai, care și-au adus acuzații grave de-a lungul timpului. Acum, tânărul a dezvăluit că tatăl lui, Cătălin Zmărăndescu, nu se mai interesează de el și nici de sora lui, Alexandra.

Scandalul a izbucnit după ce Cătălin Zmărăndescu a considerat că este timpul să lase trecutul în urmă și a mers la un salon de tatuaje unde și-a acoperit tatuajul cu primul lui copil, Mihai. Cătălin Zmărăndescu și-a imprimat desenul unui lup peste chipul fiului său.

Mesajul lui Cătălin Zmărăndescu

„Am venit să fac un cover (n.r. – o acoperire) peste un tatuaj mai vechi. A venit timpul să-l schimb și să-l acopăr”, a spus Cătălin Zmărăndescu pe rețeaua socială.

Astfel, Mihai s-a supărat maxim când a văzut ce a făcut tatăl său. A hotărât să îi transmită un mesaj prin care să îi arate că chiar dacă el este fiul, este mai matur ca tatăl.

Mesajul lui Mihai pentru tatăl său

„Au fost foarte multe persoane care m-au judecat în momentul în care am ales să vorbesc despre Cătălin. Eu doar am vrut să vă arăt cum mă simt. Vouă vi se pare normal ca un om matur, un tată de 49 de ani care susține că e important să fii un părinte care e alături de copiii lui, să-și șteargă tatuajul cu propriul copil?

Acum câteva zile a făcut un cover peste tatuajul cu mine. A spus că lasă trecutul în urmă. Și a avut nesimțirea să posteze pe rețelele de socializare. Cătălin, copiii n-ai cum să-i lași în urmă. N-ai cum să spui că sunt în trecut. Și încă o chestie, încă te am tatuat. Se pare că eu am ales să fiu mai matur și să-mi asum că ești tatăl meu”, a spus Mihai Zmărăndescu, pe pagina lui personală de Tik-Tok.