Fiul lui Alain Delon, de urgență la spital. Ce boala are Alain-Fabien

Fiul lui Alain Delon, de urgență la spital. Ce boala are Alain-Fabien
Fiul lui Alain Delon, de urgență la spital. Ce boala are Alain-Fabien

Fiul lui Alain Delon, Alain-Fabien a postat recent pe rețelele de socializare o serie de imagini absolut șocante. Acesta și-a băgat fanii în sperieți, fiind internat de urgență la spital.

Ce boală are fiul lui Alain Delon. De ce a ajuns la spital

Viața lui Alain-Fabien ar putea fi pericol. În decursul zilei de ieri, ajungând de urgență la spital, acesta a primit un diagnostic cumplit. Actorul în vârstă de 26 de ani este cunoscut publicului larg pentru rolul său din serialul Grand Hotel, serial foarte apreciat în Franța.

Când au văzut că tânărul nu arată deloc bine, fanii speriați au presupus că este vorba de COVID-19. Ulterior, fiul celebrului actor Alain Delon a dat explicații, într-un Instastory. Acesta a mulțumit tuturor pentru mesajele primite și a divulgat și numele bolii pe care o are.

„Nu vă voi minți: îmi este frică”, a scris ieri Alain-Fabien

Ce diagnostic a primit Alain-Fabien de la medici

Potrivit Spynews.ro, Alain-Fabien a făcut pneumotorax, care poate apărea prin ruptura bubelor subpleurale. Factorii principali sunt fumatul, efortul fizic deosebit sau tusea prelungită.

„Prieteni, toate mesajele voastre merg direct la inima mea. Am făcut pneumotorax, din fericire am depistat la timp, dar plămânul meu arată ca o pungă de plastic aparent … cu excepția țigărilor, vă țin la curent.”, a mai scris Alain-Fabien pe Instagram.

Prin intermediul acestui mesaj, actorul a anunțat că s-a lăsat definitiv de fumat, obiceiul care l-a adus acum pe patul de spital. Tânărul a mărturisit că prima dată când a pus țigara în gură avea doar 9 ani. Ulterior, la vârsta de 15 ani, adolescent rebel fiind, a ajuns să fumeze ”ca un turc”.

Iată că acum situația îl obligă să renunțe la acest obicei. Fiul lui Alain Delon este optimist și crede că se va vindeca.