Fiul lui Adrian Mutu, noul fotbalist al familiei. Tiago seamănă izbitor de mult cu tatăl său

Adrian Mutu se mândrește cu fiul său, Tiago, de 3 ani. Iar „Briliantul” fotbalului românesc a luat decizia să-l ducă pe micuț la fotbal de mic, sperând ca acesta să-i calce pe urme. Băiatul său a început antrenamentele la academia lui Juventus din București.

Tiago Mutu este noul fotbalist al familiei. Cât de mult seamănă cu tatăl său

Adrian Mutu este considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României, chiar dacă a avut probleme pe plan extrasportiv. Însă, pe teren, Mutu a fost extraordinar și este unul dintre puținii jucători străini cu peste 100 de goluri în Serie A.

Mutu a scris pe rețelele de socializare că fiul său a început antrenamentele și a explicat că a luat exemplul tatălui său, care l-a dus la fotbal: „Așa cum tatăl meu a procedat cu mine acum 38 de ani și eu ieri i-am pus lui Tiago ghetele de fotbal în picioare la 3 ani, pentru prima dată. Mâine o sa vedeți primele poze de la antrenamentul lui Tiago la Academia Juventus”, a fost mesajul impresionant al fostului fotbalist.

Imaginile cu Tiago sunt grăitoare, care seamănă foarte mult cu Adrian Mutu. Băiețelul de 3 ani al lui Mutu este foarte activ și pare pasionat de fotbal, având șanse să-i calce pe urme tatălui său celebru. Toate fotografiile sunt în galeria foto de mai sus.

Adrian Mutu luptă pentru calificarea la Euro 2021

În prezent, Adi Mutu este și implicat la naționala României de tineret cu care speră să se califice la Campionatul European de anul viitor. Selecționerul tricolorilor mici a primit și o veste bună, în condițiile în care cele mai bune locuri secunde din preliminarii se pot califica fără baraj.

Decizia nu este oficială, dar aglomerarea sezonului va duce la așa ceva. Astfel, la fel ca Mirel Rădoi în 2019, un alt mare fotbalist român poate duce naționala la un nou turneu final de tineret din 2021.