Fiul lui Adrian Mutu are iubită! Mario a mărturisit de cine e îndrăgostit: ”Viața mea”

Fiul lui Adrian Mutu are iubită! Mario a mărturisit de cine e îndrăgostit: ”Viața mea”
Fiul lui Adrian Mutu are iubită! Mario a mărturisit de cine e îndrăgostit: ”Viața mea”

Ziua de ieri a fost foarte importantă pentru Adrian Mutu și Alexandra Dinu. Chiar dacă nu mai sunt împreună, aceștia au avut motiv să sărbătorească pentru că fiul lor și-a serbat majoratul. Mario a crescut, iar acum și-a prezentat iubita în mediul online.

De cine e îndrăgostit fiul lui Adrian Mutu

În urmă cu o zi, Adrian Mutu a avut motiv să petreacă, deoarece Mario, fiul pe care îl are cu Alexandra Dinu a împlinit vârsta de 18 ani. Fotbalistul i-a transmis fiului său un mesaj emoționant pe rețele de socializare, acolo unde a postat și o imagine cu el.

Acum că a crescut, Mario a decis că e timpul să își prezinte iubita, de care este foarte îndrăgostit în acest moment. Tânărul trăiește o frumoasă frumoasă poveste de dragoste alături de o româncă pe care o iubește la nebunie. În mediul online, Mario le-a prezentat prietenilor o fotografie cu frumoasa lui iubită.

”E viața mea”, a scris Mario Mutu în dreptul imaginilor alături de partenera sa!

Adi Mutu mai are și alți copii, din alte relații

Mario nu este singurul copil a lui Adrian Mutu. După ce fotbalistul s-a despărțit de Alexandra Dinu, s-a căsătorit cu Consuelo cu care are două fetițe, însă după puțin timp aceștia au divorțat. Acum, Adrian Mutu este din nou tătic de băiat de câțiva ani, după ce s-a căsătorit din nou, de această dată cu Sandra.

În 15 octombrie 2017, Adrian Mutu și Sandra Bachici s-au căsătorit religios. Tot atunci a avut loc și botezul fiului lor, Tiago. Adrian Mutu are patru copii, din trei căsnicii diferite: Tiago , Mario, Adriana și Maya. Alături de fotbalist nu locuiește decât fiul cel mic, dar sportivul spune că face tot posibilul pentru a-și vedea toți copiii cât mai des și pentru a menține o relație armonioasă cu ei.

Cum arată Sandra, soția lui Adrian Mutu

Sandra a arătat bine dintotdeauna, dar parcă perioada de izolare a ajutat-o să devină și mai frumoasă. Fotografiile de pe Instagram arată că tânăra are un abdomen perfect. Bineînțeles, întreținut cu mult cu mult sport, ceaiuri și o dietă echilibrată.

Tânăra de 26 de ani strălucește mai ceva ca în vremea în care era model și câștiga Miss România, cu toate că a renunțat la showbiz și s-a concentrat să fie o mama cât mai bună. În anul 2017, ea l-a născut pe Tiago.

Soția lui Adrian Mutu cu un pahar în mână
Fiul lui Adrian Mutu are iubită! Mario a mărturisit de cine e îndrăgostit: ”Viața mea”