Fiul Larisei Drăgulescu a șocat cu apariția sa la TV. Ce a dezvăluit despre meseria mamei sale

de: Bișinicu Andreea
24 12. 2021

Larisa Drăgulescu nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai controversate vedete din România. Fosta soție a campionului la gimnastică Marian Drăgulescu a fost pusă într-o situație incomodă, atunci când fiul său și-a spus părerea despre meseria mamei sale. În ce ipostază a fost surprins fiul vedetei.

Cum arată fiul Larisei Drăgulescu

Meseria celebrei Larisa Drăgulescu a născut, dintotdeauna, controverse în mediul online, acolo unde multe persoane blamează decizia frumoasei vedete de a se dezbrăca pe bani.

Întrebat ce părere are despre felul în care mama sa își câștigă existența, fiul Larisei Drăgulescu a mărturisit că își iubește mama, indiferent de situație. Cu toate acestea, tânărul Richard a recunoscut că acceptarea jobului mamei sale nu a fost o decizie ușoară.

„A fost o decizie destul de grea, dar orice ar face e mama mea și o iubesc, tot timpul o iubesc.”, a spus Richard, băiatul Larisei Drăgulescu.

Acum ceva timp, fosta soție a lui Marian Drăgulescu a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că a avut o discuție serioasă cu cei doi copii ai săi, Beatrice și Richard, când le-a explicat exact ceea ce face, asigurându-se că are sprijinul și acordul lor.

„Nu este ușor să fac poze de asemenea natură, mai ales că am doi copii. Am vorbit mai întâi cu ei și le-am spus ce vreau să fac. Am vorbit cu băiatul, m-am gândit că este normal să fie mai sensibil. A zis că este de acord, este OK, eu decid.”, a declarat Larisa Drăgulescu într-o emisiune TV.

Iubitul Larisei Drăgulescu îi face pozele pentru clienți

Larisa Drăgulescu se poate considera o femeie norocoasă, întrucât este sprijinită atât de copii, cât și de actualul său partener. Iubitul ei o ajută, câteodată, la realizarea pictorialelor pe care roșcata le vinde abonaților săi.

„Mi-a explicat de la bun început ce trebuie să facă, am înțeles, am fost de acord. Am susținut-o, i-am făcut o parte din poze. I-am fost alături”, a relatat partenerul de viață al Larisei Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu face o avere din videochat

Prima soție a campionului Marian Drăgulescu face o avere activând pe o platformă interzisă minorilor unde încarcă diverse clipuri și imagini pentru adulți. Aceasta a vorbit despre ocupația sa și a mărturisit că îi place ce face și nu este judecată de copiii săi pentru acest lucru.

„Activez pe o platformă pentru adulți, dar nu intru în live cu ei. Eu le fac filmulețe interzise minorilor și cam atât. Fac și poze. O fac din ianuarie 2021. Înainte lucram în cluburile de noapte din Germania, a venit pandemia și am decis să mă retrag.

Așa mi-a venit ideea să lucrez pe aceste platforme online(…) Îmi vând corpul, dar nu mă interesează, fiecare face ce își dorește.”, a declarat Larisa Drăgulescu în cadrul unei emisiuni TV.

Deși își vinde trupul pe online, Larisa Drăgulescu este o femeie asumată, spunând că nu este afectată de ceea ce spun oamenii despre ea.