Fiul fostului președinte al Germaniei, ucis în timpul unei conferințe la Berlin. Cine este ucigașul

Fiul fostului președinte al Germaniei Richard von Weizsäcker a fost ucis

Fritz von Weizsäcker, fiul fostului președinte al Germaniei Richard von Weizsäcker, a fost ucis în timpul unei conferințe medicale care a avut loc în Berlin. Acesta a fost înjunghiat de mai multe ori de un bărbat de 57 de ani care se afla în primul rând și care a fost cu greu imobilizat de cei prezenți.

Fiul fostului președinte al Germaniei Richard von Weizsäcker a fost ucis

Fritz von Weizsäcker, fiul fostului președinte al Germaniei Richard von Weizsäcker a susținut, marți, un discurs în cadrul unei conferințe medicale care a avut loc în Berlin. În timpul discursului, un bărbat în vârstă de 57 de ani, care stătea în primul rând, l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit.

Martorii au povestit că bărbatul s-a ridicat la un moment dat de pe scaun și l-a atacat pe medic, iar un polițist care se afla în timpul liber a încercat să îl oprească, dar a fost grav rănit. În cele din urmă, mai multe persoane din public au reușit să îl imobilizeze pe atacator. Polițistul a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale, însă Fritz von Weizsäcker și-a pierdut viața în urma loviturilor de cuțit.

Fritz von Weizsäcker, fiul fostului președinte al Germaniei Richard von Weizsäcker
Fritz von Weizsäcker, fiul fostului președinte al Germaniei Richard von Weizsäcker

Încă nu se știe motivul pentru care bărbatul de 57 de ani l-a ucis pe fiul fostului președinte al Germaniei Richard von Weizsäcker. Fritz von Weizsäcker era un medic foarte cunoscut și apreciat, care era directorul unei clinici private din Berlin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI