Fiul Danei Nălbaru și-a uimit toată familia. Ce face Kadri la doar 6 ani

Fiul Danei Nălbaru și-a uimit toată familia. Ce face Kadri la doar 6 ani
Fiul Danei Nălbaru a surprins pe toată lumea: ce face băiatul de 6 ani

Fiul Danei Nălbaru a uimit internetul! Cei care o urmăresc în mediul online pe fosta cântăreață au rămas surprinși de ce face Kadri la doar 6 ani. Micuțul este un geniu. Copiii din familia celebrităților învață în sistem ,homeschooling”. Deși nu mulți părinți din România sunt familiarizați cu mersul lucrurilor în acest scenariu, pot observa rezultatele în familia Bucur. „La 3 ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână”, a povestit vedeta.

Fiul Danei Nălbaru, micul geniu al familiei: ce face la doar 6 ani?

Dana Bălbaru și Dragoș Bucur sunt părinții a trei copii frumoși și foarte inteligenți. Fiica cea mare are 16 ani, fata mijlocie are 9 ani, iar mezinul familiei doar 6 ani.

Kadri este cel care reușește să șocheze cu performanțe incredibile. Vedetele au optat pentru o formă educațională mai puțin convențională în țara noastră.

Mai exact, copiii nu sunt înscriși la școală, ci lucrează în fiecare zi acasă cu unul din părinți. Sistemul se numește „homeschooling” și nu este foarte dezvoltat în România.

Solista este foarte mândră

Vedetele au fost puse la zid de multe ori de unii dintre internauți din această cauză. Cu toate astea, părinții sunt bucuroși de reușite uriașe în special în privința celui mai mic din familie.

Băiatul a fost implicat într-un proces de învățare mult mai complex, iar acum știe inclusiv engleză, matematică, filosofie și chimie. Kadri chiar a început să își depășească și mama la nivel de cunoștințe, semn că se dezvoltă mult mai rapid decât s-ar fi gândit fosta solistă.

Dana Nălbaru susține că nivelul de inteligență al fiului ei este mult peste medie. Micuțul citește deja o carte pe zi la doar 6 ani, timp în care majoritatea copiilor de vârsta lui abia învață să scrie și să citească.

,,Încep să mă simt depașită”

„La 3 ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La 6 ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata.

La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depașită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere.

Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari, iar lui nu-i place să stea între mulți oameni. Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă”, a mărturisit Dana Nălbaru în urmă cu ceva timp.