Finalistele de la Burlacul. Cine sunt cele 3 femei care se luptă pentru Andi Constantin

de: Iulian Pavel
25 06. 2021

Emisiunea Burlacul se apropie cu pași rapizi de marele final. Andi Constantin are de ales între trei femei frumoase și puternice, dintre care o va alege pe care îi va deveni mireasă. Competiția a fost acerbă, dar la final au rămas doar ele. Cine sunt cele trei norocoase care se luptă pentru inima Burlacului de la Antena 1.

Cine sunt finalistele de la Burlacul 2021

Joi, 24 iunie, Andi Constantin a ales cine sunt cele trei finaliste de la Burlacul 2021. Ana, Melissa și Simona sunt cele trei domnișoare care mai au o șansă de a-l cuceri pe bărbatul pentru care s-au înscris în competiția de la Antena 1.

După ce Alexandra Mucea a fost eliminată în semifinală, Simona, Ana și Melissa sunt norocoasele care au ajuns în etapa finală a celui mai fierbinte reality-show de la Antena 1, care va fi difuzată pe 1 iulie, de la ora 20.30. Chipeșul Burlac s-a gândit mult și bine până când și-a lăsat inima să dicteze, astfel le-a ales pe cele trei domnișoare de mai sus care se vor lupta pentru a-l cuceri definitiv.

Sfătuit de prezentatorul Răzvan Fodor și analizând întregul lor parcurs la Burlacul, Andi Constantin consideră că a luat cea mai bună decizie atunci când a eliminat-o pe Alexandra. Tânăra și-a dat seama că are o vârstă prea fragedă pentru a-și construi o familie.

Simona Bălăceanu

Frumoasa brunetă i-a captat atenția Burlacului încă din prima ediție. Deși Simona nu s-a putut deschide în fața lui Andi Constantin din prima, tânăra i-a scris o scrisoare prin care i-a relatat provestea sa de viață.

Finalista de la Burlacul a avut o copilărie grea și că nu a fost în relații bune cu familia sa. La 11 ani, părinții ei au plecat să lucreze în străinătate, lăsând-o singură acasă. Cu toate că nu i-au lipsit lucrurile materiale niciodată, Simona nu s-a mai putut apropia de ei.

Ana Bene

Ana Bene are 35 de ani și este o femeie realizată și independentă, având propria ei afacere: un salon de înfrumusețare. De asemenea, Ana este o adevărată supraviețuitoare. Blondina a luptat împotriva cancerului.

„Sunt din Cluj, împlinesc 35 de ani, acum în august. Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare. Mă împlinește această meserie! E locul unde am învâțat să am răbdare, unde am învățat să lucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine”, povestea Ana Bene la Burlacul.

Melissa Azak

Turcoaica Melissa Azak a venit la Burlacul după ce a văzut echipa de filmare pe străzile din Istanbul și a decis să participe, după ce a fost cucerită de zâmbetul lui Andi Constantin.

„M-am născut în Franța, dar sunt pe jumătate turcoaică. Am crescut în Franța și am făcut cursuri de design vestimentar. Am 28 de ani și stau singură aici. Familia mea e în Franța. Mă descurc foarte bine, stau singură de la 18 ani. Îmi place să fac sport, să mă întâlnesc cu prietenii și cu rudele, să petrec timp cu prietenii, să muncesc.”, a povestit finalista.